sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 merhaba... City of hereos oynuyorum ve fps em dusuk diye islemci,anakart,ram,ekran karti aldim bi dunya para bayildim ama hala fps dusuk P4 2.5 1024 ddr /266 mhz Radeon 9600 xt 256 drr gigabyte 8IPE1000-G anakart suanki ozellikler bu bugun board'u deistirdim iste gigabyte aldim belki sorun board'dandir diye ama deisen bisi olmadi fps 13 lerde geziyor.Artik tek secenek ram'ler kaldi 400 mhz yapsam degisirmi acaba ? yorumlarinizi bekliyorum ben artik cileden cikmis durumdayim bunca senedir bilgisayar'la ugrasiyorum ilk defa bu kadar delirdim.[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Up![signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bu arada bilgilendirme olsun diye yazayım, bilgisayarlarımız neredeyse tamamen aynı (senin anakartın daha iyi), bende öyle bir sorun yok. (aynı mekandayken aramızda 25 fps fark oluyor)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ekran kartının en son driverlarını yüklemeyi bir dene directx9.0cyi falan yükle bir bak[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Arkadaslar sorun tamamen ram le ilgili imis bugun 2 adet kingston 512 ddr / 400 mhz aldim oyunda fps'em 47 ile 60 arasi :) rekor bende sanirim eueh.. Tesekkurler yeniden.[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar