PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 usulme Brook :([signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Saol pink, zamanla alışıcam artık.. Neyse konuyu dağıtmayalım. Toparlanır ve susar[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 senin gibi ultra gay ın sevgilisi olsun hayret :) bazen bir demet gül hatunları o kadar etkilerki sen bile şaşırırsın[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bence bırak o sana hediye alsın.katlandım ben sna bir yıl dersin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 İnş. oda unutmaz bu qünü..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 tanga al dermişim :)[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: metboy, 20 Eylül 2004 17:44 tarihinde demiş ki: içmiyor ikisini de içkiyi kendime alabilirim aslında iyi fikir =p özel birşeyler düşünüyorum ama yaratıcılık yeteneğimi kaybettim sanırım. hiç birşey bulamıyorum. doom günü hediyesi yok (bulamadım :D) Yıl dönüm hediyesi Kalpli :D yastık üzerindede ay lav yu yazsın :D yada ayıcık :) bütün kızlar sever ayıcıkları[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Prawler, 21 Eylül 2004 23:13 tarihinde demiş ki: tanga al dermişim :) prawler aştı kaçın beyler *! topuk skillinin mavi topuna 5 defa basar * *! You must wait perform skill hede hödö * *! You must wait perform skill hede hödö * *! You must wait perform skill hede hödö * *! You must wait perform skill hede hödö *, *! You can topuk safely *[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Allahım,ağlıcam ya. Millet sevgilisine 1.yıl hediyeleri alıyor. Ya ben neden alamıyorum :( Ya bakın size bir tavsiye.Bunu yapacaktım ama kısmet olmadı : Bir buluşma ayarla cafe'de.Tek ve sade bir gül ile git.Buluştuğun zaman:"Al canım.1.yılımızın hediyesi."de. Kız şöyle bi bakar fln birazcık hayal kırıklığıyla:"Tşk ederim canım."der. Ama biz akıllıyız :D Aslında daha önceden çok hoş bi yerde rezervasyon yaptırmışsın.Mum ışığında,başbaşa bir yemek.Ayrıca çok güzel kokan çiçekler. Cafe'de az takıldıktan sonra:"Sana bi süprizim var."diyeceksin.Kız oltaya düşecek.Ama gözlerini bağla bence.Süpriz olsun.Taxi'ye at ve götür yemek yiyeceğin yere.Masa'ya gelene kadar da sakın açma gözlerini. Ahanda bu işte.Kız direk:"AŞKIM AŞŞŞŞKKIIM AMAN TANRIM.SENİ WARYA BEN SENİ Sİ.erim demeyecek tabi :D SENİ ÇOK SEWİORM dicek :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 abi oha naptın taxiye at eve götür gibi bişey olmuş hueuhe ayıp[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bak ben doğumgününde yaptığım hediyeyi söyleyeyim sana... 3 gün evel pazar günü verdim pek bi mutlu mesut oldu... şimdi 20lik zarı aldım.. tam iki köşegeninden deldim ve içinden zincir geçirdim. zarın bir sağına bir soluna birer gümüş top koydum... ondan sonra zarın üzerine de bir adet taş taktırdım kuyumcuda... pek bi şık oldu... çok da beğendi hastası oldu :) kime gösterdiysem tav oldu kolyeye...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ekmek bıçağı al[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bisiklet al... Beraber maceralara çıkın...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 arkadaşlarını ayarla deki ben kızla şu sokaktan geçicem fln siz gelin bize saldırın cebine sahtecikten bi kutu fln koy sonra bu herifler gelince sen bunlarla boguş fln cebinden bunu çalsınlar sende "ah uh" fln de hem hediyeden kurtulursun hemde sana çok guzel bi hediye verir emin ol[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 abicim izmirde sevgililere hediye, alsancak sevgi yolundan alirsin. oraya gidecen bolye taki incik boncuk satan bir kisminda, tam ortada duracan, gozunu kapatip bi kac kere etrafinda donecen, sonra parmagini uzatip yurucen dumduz. sonra orda ne varsa alican (denendi, onaylanmadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: OutTrader, 22 Eylül 2004 00:34 tarihinde demiş ki: arkadaşlarını ayarla deki ben kızla şu sokaktan geçicem fln siz gelin bize saldırın cebine sahtecikten bi kutu fln koy sonra bu herifler gelince sen bunlarla boguş fln cebinden bunu çalsınlar sende "ah uh" fln de hem hediyeden kurtulursun hemde sana çok guzel bi hediye verir emin ol Niye illa aklınız kandırmacaya çalışıyor yahu sevdiğin bir insana onu mutlu edecek bir hediye almaktan daha güzel ne var ben kendime yediremem beni seven bir insanı böyle kandırmayı.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 kişisel birşey bu sormak bile saçma geldi bana.[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Alma. Ben almam bisey ne yıl donumu ne dogum günü. Ole arada kitap falan alıyorum entel entel gerek varmıs gibi. Bide keyfım yerındeyse cizgi roman.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 1 kılo cılek al :D[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ben 1 aylık sevgilime alacaktım hediye 2 gün kala ayrıldık 1 aya. allahsız kaybetti mis gibi yemek yapacaktım. simit-ayran da güzel oluo mesela ucuz ve güzel ehe.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 normal bi hediye almak istiyosan klasik şeyler bu arkadaşların dediğini yapabilirsin ama özel bişey istiyosan (sen üşengeçsin ama hadineyse kirli çamaşırlarını burda dökmenin luzumu yok keh keh) yani senden bişey vermen lazım mesela benim kız arkadaşım bana 1. yıl dönümünde çok büyük bi tablo yapmıştı beni anlatan desenler resimlerle birlikte acaip etkilemişti beni sende seni hatırlatıcak senden bi parça bişey ver (jazz3 mesela AHAAH) hmm ne bilyim ya onuda sen düşün[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yara kabuğu ver :) vizon teledeki muhabbet :-P[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Balık AL Akvaryumun dibinde gül yaprakları olsun... yanında da Bi Kilo GÜL Garantör benim bayılmassa balığı ve gülün parasını veririm :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | Love is Battlefield | my words like silent raindrops fell | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Akvaryum dediysem abartma şöle ufak olanlar var ya hani çizgifilmlerde kediler bakar melül melül işte o tarz bişi 2 tane de balık al kırmızı/sarı/mavi renkli balıklar tercihin olsun...[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | Love is Battlefield | my words like silent raindrops fell | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bana da kısmet olmadı öle bi hediye :lol: hangi kıza 1 sene dayanılır ki :)[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | Love is Battlefield | my words like silent raindrops fell | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar