Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. yıl dönümü hediyesi (tavsiye bekliyorum)

metboy

Öne çıkan mesajlar

Saol pink, zamanla alışıcam artık..

Neyse konuyu dağıtmayalım.

Toparlanır ve susar[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 20 Eylül 2004 17:44 tarihinde demiş ki:
içmiyor ikisini de içkiyi kendime alabilirim aslında iyi fikir =p özel birşeyler düşünüyorum ama yaratıcılık yeteneğimi kaybettim sanırım. hiç birşey bulamıyorum.

doom günü hediyesi yok (bulamadım :D)
Yıl dönüm hediyesi Kalpli :D yastık üzerindede ay lav yu yazsın :D yada ayıcık :) bütün kızlar sever ayıcıkları[signature][hline]hö?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 21 Eylül 2004 23:13 tarihinde demiş ki:
tanga al dermişim :)

prawler aştı kaçın beyler
*! topuk skillinin mavi topuna 5 defa basar *
*! You must wait perform skill hede hödö *
*! You must wait perform skill hede hödö *,

*! You can topuk safely *[signature][hline]hö?
Sosyal ağlarda paylaş

Allahım,ağlıcam ya.

Millet sevgilisine 1.yıl hediyeleri alıyor.

Ya ben neden alamıyorum :(

Ya bakın size bir tavsiye.Bunu yapacaktım ama kısmet olmadı :

Bir buluşma ayarla cafe'de.Tek ve sade bir gül ile git.Buluştuğun zaman:"Al canım.1.yılımızın hediyesi."de.

Kız şöyle bi bakar fln birazcık hayal kırıklığıyla:"Tşk ederim canım."der.

Ama biz akıllıyız :D

Aslında daha önceden çok hoş bi yerde rezervasyon yaptırmışsın.Mum ışığında,başbaşa bir yemek.Ayrıca çok güzel kokan çiçekler.

Cafe'de az takıldıktan sonra:"Sana bi süprizim var."diyeceksin.Kız oltaya düşecek.Ama gözlerini bağla bence.Süpriz olsun.Taxi'ye at ve götür yemek yiyeceğin yere.Masa'ya gelene kadar da sakın açma gözlerini.

Ahanda bu işte.Kız direk:"AŞKIM AŞŞŞŞKKIIM AMAN TANRIM.SENİ WARYA BEN SENİ Sİ.erim demeyecek tabi :D

SENİ ÇOK SEWİORM dicek :D[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
UO Data Center
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

bak ben doğumgününde yaptığım hediyeyi söyleyeyim sana... 3 gün evel pazar günü verdim pek bi mutlu mesut oldu... şimdi 20lik zarı aldım.. tam iki köşegeninden deldim ve içinden zincir geçirdim. zarın bir sağına bir soluna birer gümüş top koydum... ondan sonra zarın üzerine de bir adet taş taktırdım kuyumcuda... pek bi şık oldu... çok da beğendi hastası oldu :) kime gösterdiysem tav oldu kolyeye...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlarını ayarla deki ben kızla şu sokaktan geçicem fln siz gelin bize saldırın cebine sahtecikten bi kutu fln koy sonra bu herifler gelince sen bunlarla boguş fln cebinden bunu çalsınlar sende "ah uh" fln de hem hediyeden kurtulursun hemde sana çok guzel bi hediye verir emin ol[signature][hline]Do you mind if i always love you?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OutTrader, 22 Eylül 2004 00:34 tarihinde demiş ki:
arkadaşlarını ayarla deki ben kızla şu sokaktan geçicem fln siz gelin bize saldırın cebine sahtecikten bi kutu fln koy sonra bu herifler gelince sen bunlarla boguş fln cebinden bunu çalsınlar sende "ah uh" fln de hem hediyeden kurtulursun hemde sana çok guzel bi hediye verir emin ol

Niye illa aklınız kandırmacaya çalışıyor yahu sevdiğin bir insana onu mutlu edecek bir hediye almaktan daha güzel ne var ben kendime yediremem beni seven bir insanı böyle kandırmayı.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

normal bi hediye almak istiyosan klasik şeyler bu arkadaşların dediğini yapabilirsin ama özel bişey istiyosan (sen üşengeçsin ama hadineyse kirli çamaşırlarını burda dökmenin luzumu yok keh keh) yani senden bişey vermen lazım mesela benim kız arkadaşım bana 1. yıl dönümünde çok büyük bi tablo yapmıştı beni anlatan desenler resimlerle birlikte acaip etkilemişti beni
sende seni hatırlatıcak senden bi parça bişey ver
(jazz3 mesela AHAAH) hmm ne bilyim ya onuda sen düşün[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...