kavel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Şimdiye kadar bir çok sitede gördüm fakat bir örnek bulamadım. Hazırladığım bir sitedeki download edilebilir dosyaların direk yolunun (path,url) girilerek DL edilebilmesini istemiyorum. Ancak gerekli linke tıkladığında bu olabilmeli. Bir diğer amaçta dosyalarımı teleport gibi programlardan korumak tabiki. Gereksiz bi adamın uğraşıp emek verdiğiniz siteyi 1-2 saatte harddiskine indirmesini kimse istemez heralde. Dediğim gibi aradım tarafım bulamadım birde size sorayım dedim. Hadi bi el atın bakim :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: function kavelDownload($fileName) { $fileSize = filesize($fileName); header("Pragma: no-cache"); header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false); header("Cache-control: private"); header("Content-Type: application/octet-stream"); header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate"); header("Content-Disposition: attachment; filename=$fileName"); header("Content-Type: application/octet-stream"); header("Content-Length: $fileSize"); header("Content-Transfer-Encoding: binary"); fpassthru(fopen($fileName, "rb")); } ?> Ör: kavelDownload("opt/www/htdocs/files/kavelHidesThisFile.exe"); Biraz yavaş olur daha çok kaynak kullanır falan filan vs. [Bu mesaj mukus tarafından 22 Eylül 2004 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 http://tr.php.net/manual/en/function.fopen.php[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar