Proxa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 kafayı yemek üzereyim format attım daoc u yukledim girdim oyuna configure keyboard yapinca ve oyuna girip cikinca oyun kitleniyor offf[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde demişki: Doğu,temizle beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ekran kartı driverının en son verisyonunu yükledin mi?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 salla motitor patladi :) seneye kadar yokum ben hepiniz iyi bakın kendinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bah geçmiş olsun, kendine iyi bak hoşcakal :hmm:[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. [Bu mesaj XaYd3r tarafından 22 Eylül 2004 13:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar