Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tartışma gereksiz

veliaht34

Öne çıkan mesajlar

şu an hem uo hemswg hemde dac oynayan arkadaşlarım var onlara hangisini bırakacağını sorduğumda hiçbirini bırakmak istemediklerini eğer başarabilirlerse hepsini de oynayacaklarını belirttiler şimdide wow oynayacaklar neden sizde hem wow hemde swg de oynamıyorsunuz bu arada eğer account ödemeleri fazla geliyorsa 1 ay deneme yapın benim şahsi fikrim swg den belki oyun için configrasyon gerekebilir ama oyunda kendi heyecanını kendin bulmazsan zaten oyun bayar.. ben kendime göre güzel uğraşlar buldum ve de skill masterlamada acelem bile yok bu oyunu zevkini çıkarmak için oynuyorum satmak için deil bir gün gelirde oyundan sıkılırsamda accountumu satmak yerine silmeyi yada silip bir arkadaşıma devretmeyi tercih ederim çünkü oyuna yeni başlayan biri hazıra konmamalı bence
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada eklemeyi unuttum ben kimim ben eclipste bir arkadaşımla oynayan karakteri frf üyesi olmuş bir arkaşınızım
ama artık kendi tek oynamaya karar verdiğm için 0 account satın alıp oyuna dahil oldum
Tuman Lee[signature][hline]Osmanlıdır dedemiz
Korede şehit düştü babamız
biz özgür asi gençleriz
çünkü hepimiz frf liyiz
Sosyal ağlarda paylaş

Veliaht ben de frf liyim ama bir oyuna kore savaşını, osmanlıyı dedini hede hödö karıştırmanı doğru bulmuyorum.

Ben de FrF deyim ama Osmanlı'yı dedem olarak görmüyorum. FrF nin geneli adına böyle bir yazı görmek hoş değil. Düzelteceğini umuyorum.[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar imzamda osmanliyi karistirmam, lütfen sizi rahatsiz etmesin bunu kesinlikle politik bir amaçla değil sadece swg karakterimde güsel gözüksün diye yazdım isterseniz bir oylama yapın eger imzami kaldirmami istiyorsaniz bunu belirtin[signature][hline]Osmanlıdır dedemiz
Korede şehit düştü babamız
biz özgür asi gençleriz
çünkü hepimiz frf liyiz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...