veliaht34 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 şu an hem uo hemswg hemde dac oynayan arkadaşlarım var onlara hangisini bırakacağını sorduğumda hiçbirini bırakmak istemediklerini eğer başarabilirlerse hepsini de oynayacaklarını belirttiler şimdide wow oynayacaklar neden sizde hem wow hemde swg de oynamıyorsunuz bu arada eğer account ödemeleri fazla geliyorsa 1 ay deneme yapın benim şahsi fikrim swg den belki oyun için configrasyon gerekebilir ama oyunda kendi heyecanını kendin bulmazsan zaten oyun bayar.. ben kendime göre güzel uğraşlar buldum ve de skill masterlamada acelem bile yok bu oyunu zevkini çıkarmak için oynuyorum satmak için deil bir gün gelirde oyundan sıkılırsamda accountumu satmak yerine silmeyi yada silip bir arkadaşıma devretmeyi tercih ederim çünkü oyuna yeni başlayan biri hazıra konmamalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bu arada eklemeyi unuttum ben kimim ben eclipste bir arkadaşımla oynayan karakteri frf üyesi olmuş bir arkaşınızım ama artık kendi tek oynamaya karar verdiğm için 0 account satın alıp oyuna dahil oldum Tuman Lee[signature][hline]Osmanlıdır dedemiz Korede şehit düştü babamız biz özgür asi gençleriz çünkü hepimiz frf liyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ben de SWG ve EQ2 oynucam işte, kapattırmayacağım.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Veliaht ben de frf liyim ama bir oyuna kore savaşını, osmanlıyı dedini hede hödö karıştırmanı doğru bulmuyorum. Ben de FrF deyim ama Osmanlı'yı dedem olarak görmüyorum. FrF nin geneli adına böyle bir yazı görmek hoş değil. Düzelteceğini umuyorum.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurmistwalker Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 FRF diye birsey yok tur !!! Sadece dostluk ve arkadaslik vardir[signature][hline]Feel the Power Of Dark Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 alahallaahalahaaaaa[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 arkadaslar imzamda osmanliyi karistirmam, lütfen sizi rahatsiz etmesin bunu kesinlikle politik bir amaçla değil sadece swg karakterimde güsel gözüksün diye yazdım isterseniz bir oylama yapın eger imzami kaldirmami istiyorsaniz bunu belirtin[signature][hline]Osmanlıdır dedemiz Korede şehit düştü babamız biz özgür asi gençleriz çünkü hepimiz frf liyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 arkadaşlar bana gönderilen maillleri daha yeni okudum sizden özür diliyorum madem bu imza bu kadar rahatsızlık vermiş bende kaldırıyorum[signature][hline]Freedom Rebel Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 sad eclipse [Bu mesaj fade tarafından 22 Eylül 2004 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar