Maleboge Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 http://criminal2.hypermart.net/Assembly.pdf www.ceviz.net için hazıladığım aseembly dersi. imla hataları dışındaki(herkes söylüyor biliyorum) hataları başlğıa yazınız.[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage [Bu mesaj Criminal2 tarafından 19 Temmuz 2004 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ilgilenen olurmu bilmiyorum ama güzel hazırlamışsın.eline sağlık.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 *!bows* :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ellerine saglik harika.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 teşekkürler.[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 şimdiye kadar gördüğüm en açıklayıcı assembly dersi olmuş çok güzel.[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 güzel olmuş eline sağlık :-) notlarıma bakmadan emin olamam ama, ldt bazen kullanılan değil, her programın sahip olduğu bir tabloydu, programın kendi read/write/execute izinleri orda saklanıyodu.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 uyardığın için teşekkürler rahan, bende o konyu bir daha araştırayım.[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage [Bu mesaj Criminal2 tarafından 20 Temmuz 2004 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 eline sağlık. bidahaki bölümleri dörtgözle bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Assambly ile yazanları pixel artist'lere benzetiyorum, çekilir dert değil :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 off süper, tam aradığım şey; çok saolasın devamı gelecek mi?[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ametal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Çok güzel bir çalışma tebrik ediyorum. Yanlız ek olarak dökümanı bitirmemiş olduğunuzu gördüğümden assembly'de kodlama hakkında pratik bilgi verseydiniz daha bence iyi olurdu. (Mesela en önemlisi stacklar türleri ve buna bağımlı olarak function callar, 20bit adresleme modelli ve kullanımı vs) Yazılarınızın devamını bekliyorum. Bu arada kaynak edinmek isteyen arkadaşlara Art Of assembly serisini tavsiye ediyorum. (google'dan bulabilirsiniz) [signature][hline]Kyrnn Online - Owner, Lead Developer Game Developer Zamanında M.A.D. Orcun olarak bilinirdi. [Bu mesaj Ametal tarafından 27 Ağustos 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 @Ametal: ne yazıkki patickteki(veya bendeki) bir problem nedeniyle stickiy'lerdeki yeni mesaj yokmuş gözüküyor. BU yüzden ancak şimdi yazını gördüm. Üzülerek söylüyorum ki "The Art Of Assembly" kitabı aslında bir assembly kitabı değildir HLA modullerinin kullanımını anlatır.[signature][hline]www.asmworm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar