Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'^da part time iş

Meov

Öne çıkan mesajlar

Haftalık işlerde de acayip para var. Boş bir anınıza denk gelirse kaçırmayın. 3 ay önce kariyer.net'te öylesine anket işi için başvuru yapmıştım geri dönerlerse de o gün keyfim iyi değilse gitmem demiştim ama telefonla aradılar kadın anlattı durdu ilgilenmedim ama sonlara doğru ücret konusuna gelince parayı duyunca hemen atladım sfd :D saatlik 10tl+ her gün 7tl yemek + 3,5tl yol aldım ve sabah akşam vardiyası vardı ve günde sadece 6 saat çalışıyordun. Bir fransız şirketi için adı SAD marketing mi neydi Carrefour içinde müşterilerle anket yapıyorduk. Adamlar 6 gün için sigortasız çalıştıramıyoruz diyerek sigorta bile yaptı ahah daha ne olsun. :)

Bir de bu zamanlarda perakende sektöründe (giyim/gıda) acayip işgücü sirkülasyonu olur. Onları dene ilk.
Sosyal ağlarda paylaş

otellerde ekstra garson olarak çalışılabilir gayet iyi para kazanan tanıyorum. ziyafet bölümlerinde özellikle düğün, vs gibi durumlarda epey eleman alıyolar. günlük 100 tl alan bilirim yani ki garson olman gerekmiyo. geçen ay düğün vardı mesela çocuğun biri kimya bölümü okuyomuş, biri almanca öğretmenliği falan. bi de ankara'da jw marriot diye bi otel var yeni, armada'nın karşısında orda da baya eleman alımı var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...