Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Anlamadığım bir sorunla karşı karşıyayım. Yardımlarınızı bekliyorum. Cannot use a leading .. to exit above the top directory. Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. Exception Details: System.Web.HttpException: Cannot use a leading .. to exit above the top directory. localhost:1102/admin/Admin.aspx sayfasına ulaşmaya çalışırken aldığım bir hata. Projede hiç .. içeren bir link kullanmadım. Ya ResolveClientUrl ile hallettim işlerimi yada CodeBehind tarafında Response.Redirect("~/x.aspx") şeklinde hallettim. stack trace bölumunde şu var. tpException (0x80004005): Cannot use a leading .. to exit above the top directory.] System.Web.Util.UrlPath.ReduceVirtualPath(String path) +8835878 System.Web.Util.UrlPath.Reduce(String path) +52 System.Web.Util.UrlPath.Combine(String appPath, String basepath, String relative) +217 webte araştırdığımda sorunla karşılaşan var çözen var çözemeyen var. Sorunun nerden kaynaklandığını anlamadım ben şahsen. Daha önce bu sorunla karşılaşan yada neyden kaynaklandığını bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum. Kendime sıfırdan blog yazarken admin/admin.aspx sayfasını düzenlemeye başladığımda karşılaştım. Projeye devam edemiyorum bu yüzden. Acil yardım lazım :)
Freedoom Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 css dosyasının bulunduğu klasörü değiştirmeyi dene. Ayrıca kaynak koda eklerken eski css linkini sil... yeniden yazmak yerine solution explorerdan sürükle bırak yap css dosyasını.
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 denedim bunların hepsini zilyon tane farklı varyasyonla beraber, bi türlü bulamadım sorunu. baştan yazdım projeyi sorun çıkmadı. ilginç cidden...
Öne çıkan mesajlar