Reumer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Şimdi msn kullanan arkadaş arıyorum :) Sıcak sohpet için :P DAoC için bilmediğimiz, öğreneceğimiz şeyleri soracak sabırlı birini arıyorum.Bakalım çıkacakmı biri? Topic gereksiz biliyorum ama kusuruma bakmasın yetkili arkadaşlar.İsterseniz kilitleyin topici nasısa gönüllü özel mesaj atar :)
Pipis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 [email protected] ara beni.. :P[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü... Delidumrul ve Zibidi :)
Mina Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 OoOo bak sana yardım seven bir cok kardesimizin emaillerini veriyorum.. Oncellikle benim emaili veriyim hic cekinme 24 saat sorabilirsin.... [email protected] bir de herhangi bi sorunun olursa oyun ici dısı gereksiz seyler muduru olan bu arkadasımızla gorusebilirsin... [email protected]..............[signature][hline]50 pally sizlere omur 50 infil nasıl bilirdiniz cemaat 50 minstrel gecmis olsun 50 Spirit Mastaaaaaaaa 4x bababot
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mina sen zegna mısın yoksa zegnanın maili mi verdin puştluğuna :D /// Eee bende acayip yardımsever bi adamımdır bak sana msnimi verim bana istediğini sor beni deli edene kadar sor: [email protected] Ara beni boya beni[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 kendi msn ini vermek isteyen ozelden verio sağolsun :)
Moss Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Mina, 21 Eylül 2004 15:09 tarihinde demiş ki: OoOo bak sana yardım seven bir cok kardesimizin emaillerini veriyorum.. Oncellikle benim emaili veriyim hic cekinme 24 saat sorabilirsin.... [email protected] bir de herhangi bi sorunun olursa oyun ici dısı gereksiz seyler muduru olan bu arkadasımızla gorusebilirsin... [email protected].............. Mueheehehehe[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim....
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 wow[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world..
Öne çıkan mesajlar