Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başınızı ağrıtırım ona göre cevap yazın :)

Reumer

Öne çıkan mesajlar

Şimdi msn kullanan arkadaş arıyorum :) Sıcak sohpet için :P

DAoC için bilmediğimiz, öğreneceğimiz şeyleri soracak sabırlı birini arıyorum.Bakalım çıkacakmı biri?
Topic gereksiz biliyorum ama kusuruma bakmasın yetkili arkadaşlar.İsterseniz kilitleyin topici nasısa gönüllü özel mesaj atar :)
Sosyal ağlarda paylaş

OoOo bak sana yardım seven bir cok kardesimizin emaillerini veriyorum.. Oncellikle benim emaili veriyim hic cekinme 24 saat sorabilirsin.... [email protected] bir de herhangi bi sorunun olursa oyun ici dısı gereksiz seyler muduru olan bu arkadasımızla gorusebilirsin... [email protected]..............[signature][hline]50 pally sizlere omur
50 infil nasıl bilirdiniz cemaat
50 minstrel gecmis olsun
50 Spirit Mastaaaaaaaa
4x bababot
Sosyal ağlarda paylaş

Mina sen zegna mısın yoksa zegnanın maili mi verdin puştluğuna :D
///
Eee bende acayip yardımsever bi adamımdır bak sana msnimi verim bana istediğini sor beni deli edene kadar sor: [email protected] Ara beni boya beni[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mina, 21 Eylül 2004 15:09 tarihinde demiş ki:
OoOo bak sana yardım seven bir cok kardesimizin emaillerini veriyorum.. Oncellikle benim emaili veriyim hic cekinme 24 saat sorabilirsin.... [email protected] bir de herhangi bi sorunun olursa oyun ici dısı gereksiz seyler muduru olan bu arkadasımızla gorusebilirsin... [email protected]..............

Mueheehehehe[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...