Reumer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Şimdi msn kullanan arkadaş arıyorum :) Sıcak sohpet için :P DAoC için bilmediğimiz, öğreneceğimiz şeyleri soracak sabırlı birini arıyorum.Bakalım çıkacakmı biri? Topic gereksiz biliyorum ama kusuruma bakmasın yetkili arkadaşlar.İsterseniz kilitleyin topici nasısa gönüllü özel mesaj atar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 [email protected] ara beni.. :P[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü... Delidumrul ve Zibidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 OoOo bak sana yardım seven bir cok kardesimizin emaillerini veriyorum.. Oncellikle benim emaili veriyim hic cekinme 24 saat sorabilirsin.... [email protected] bir de herhangi bi sorunun olursa oyun ici dısı gereksiz seyler muduru olan bu arkadasımızla gorusebilirsin... [email protected]..............[signature][hline]50 pally sizlere omur 50 infil nasıl bilirdiniz cemaat 50 minstrel gecmis olsun 50 Spirit Mastaaaaaaaa 4x bababot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mina sen zegna mısın yoksa zegnanın maili mi verdin puştluğuna :D /// Eee bende acayip yardımsever bi adamımdır bak sana msnimi verim bana istediğini sor beni deli edene kadar sor: [email protected] Ara beni boya beni[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 kendi msn ini vermek isteyen ozelden verio sağolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Mina, 21 Eylül 2004 15:09 tarihinde demiş ki: OoOo bak sana yardım seven bir cok kardesimizin emaillerini veriyorum.. Oncellikle benim emaili veriyim hic cekinme 24 saat sorabilirsin.... [email protected] bir de herhangi bi sorunun olursa oyun ici dısı gereksiz seyler muduru olan bu arkadasımızla gorusebilirsin... [email protected].............. Mueheehehehe[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 wow[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar