Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pentium 5.5

Worth

Öne çıkan mesajlar

P 5.5

p4 4.5 i adamlar sıvı nitrojen ile -198 derecede soğutup 5,5 olarak çalıştırmışlar :D intel sponsorluğunda Frank Völkel baya bi abartmış daha bi çok videosu var cayır cayır yaktığı amd leri acımadan söktüğü funlar ı ile piskopat rahatsız bir amca diğer serileride bulun ve izleyin derim ben ondan sonra kendi bilgisayırına bakış açınız değişsin :D bende amd 2.5 var onları gördükten sonra pc yi çok yavaş hissettim[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming
Olorin UO Shard NOS Clan CS Server
[NOS]RedHotRyder
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamınkiler onaylı :P
adam işi ticarete dökmüş belli ev için özel sistemler yapıyo.
cpu nun üstüne -198 derece nitrojen döküyo cpunun etrafındaki kondansatörler buz tutmuş felan :D[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming
[NOS]RedHotRyder
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART bence yanılıyosun bende uzun zamandır amd kullancısıyım ama p4 te kullandım.eğer diğer videolarıda izleme şansın varsa izle senin dediğin gibi adamlar üşenmemiş hepsini tek tek kıyaslamış p4 1.4 soğutucuz + fun sız amd 1.8 soğutucuz + funsız kapıştırmışlar.
2 sinde de quek 3 oynuyolar birden bire oyundayken funı söküyolar (soğutucuyla birlikte) p4 3 dakika oynamaya ddevam ediyor 60 fps den 14 fps ye düşüyor ama oynamaya devam ediyor amd de ise windows direk hata veriyor ve 3 sn sonra işlemciden duman çıkıyor.p4 ün fun ı takar takmaz oyun hızlanıyo ve tekrar 60 fps çalışıyo.aradaki fark o kadar belliylen amd ye para verdiğime üzülüyorum.

bir şansım daha olsa amd almazdım

ama amd 64 bit p4 ile kafa kafaya dediğin gibi p4 ün yapabildiğini yapıyor üstüne oyunlarda daha iyi performans veriyor.

bide bildiğim kadarıyla yalan olmasın amd ler in teknolojisi p3 chipsetlerinden elde ediliyor kullandığımız amd ler (64 bit hariç) p3 lerin chipset leriyle yapıylıor[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming
[NOS]RedHotRyder
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 22 Eylül 2004 00:54 tarihinde demiş ki:
lol ya
amd intelden hala %30lara varanderecede ucuzken
amd intelden hala aynı hız olarak piyasaya surdugu chiplerden hızlıyken(amd 1.8im intel 2.1 le kafa tutuyodu)
amd still rullaz
kutusu daha guzel diye gidip cpuya 50 doalr fazla vermem

bone aslında olay hiçde öyle değil.
intel cpu'lar bir sürü "Performance Monitoring" modulü içeriyorlar FAKAT amd'de de bunlar YOK
doğal olarakda intel de daha pahalı
ha diyeceksin ben 1 kez bunları kullancakmıyım, çoğunlukla hyr :) :)
(bu moduller ve detayları
IA-32 Intel® Architecture Software Developer’s Manual
Volume 3: System Programming Guide
CHAPTER 15
Debugging And Performance Monitoring)[signature][hline]www.asmworm.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...