Worth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 P 5.5 p4 4.5 i adamlar sıvı nitrojen ile -198 derecede soğutup 5,5 olarak çalıştırmışlar :D intel sponsorluğunda Frank Völkel baya bi abartmış daha bi çok videosu var cayır cayır yaktığı amd leri acımadan söktüğü funlar ı ile piskopat rahatsız bir amca diğer serileride bulun ve izleyin derim ben ondan sonra kendi bilgisayırına bakış açınız değişsin :D bende amd 2.5 var onları gördükten sonra pc yi çok yavaş hissettim[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ben bir oc sitesinde 9.9 görmüştüm ama yanında onaylanmadı yazıyordu :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bu adamınkiler onaylı :P adam işi ticarete dökmüş belli ev için özel sistemler yapıyo. cpu nun üstüne -198 derece nitrojen döküyo cpunun etrafındaki kondansatörler buz tutmuş felan :D[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bismillah ya o ne. *!teknoloji kasar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hani diyorlar ya oha fln oldum ondan işte :-O[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 5250 be kardesim oha ya biz daha 600 lerle surunuoruz[signature][hline]God is in the TV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 BonePART bence yanılıyosun bende uzun zamandır amd kullancısıyım ama p4 te kullandım.eğer diğer videolarıda izleme şansın varsa izle senin dediğin gibi adamlar üşenmemiş hepsini tek tek kıyaslamış p4 1.4 soğutucuz + fun sız amd 1.8 soğutucuz + funsız kapıştırmışlar. 2 sinde de quek 3 oynuyolar birden bire oyundayken funı söküyolar (soğutucuyla birlikte) p4 3 dakika oynamaya ddevam ediyor 60 fps den 14 fps ye düşüyor ama oynamaya devam ediyor amd de ise windows direk hata veriyor ve 3 sn sonra işlemciden duman çıkıyor.p4 ün fun ı takar takmaz oyun hızlanıyo ve tekrar 60 fps çalışıyo.aradaki fark o kadar belliylen amd ye para verdiğime üzülüyorum. bir şansım daha olsa amd almazdım ama amd 64 bit p4 ile kafa kafaya dediğin gibi p4 ün yapabildiğini yapıyor üstüne oyunlarda daha iyi performans veriyor. bide bildiğim kadarıyla yalan olmasın amd ler in teknolojisi p3 chipsetlerinden elde ediliyor kullandığımız amd ler (64 bit hariç) p3 lerin chipset leriyle yapıylıor[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: BonePART, 22 Eylül 2004 00:54 tarihinde demiş ki: lol ya amd intelden hala %30lara varanderecede ucuzken amd intelden hala aynı hız olarak piyasaya surdugu chiplerden hızlıyken(amd 1.8im intel 2.1 le kafa tutuyodu) amd still rullaz kutusu daha guzel diye gidip cpuya 50 doalr fazla vermem bone aslında olay hiçde öyle değil. intel cpu'lar bir sürü "Performance Monitoring" modulü içeriyorlar FAKAT amd'de de bunlar YOK doğal olarakda intel de daha pahalı ha diyeceksin ben 1 kez bunları kullancakmıyım, çoğunlukla hyr :) :) (bu moduller ve detayları IA-32 Intel® Architecture Software Developer’s Manual Volume 3: System Programming Guide CHAPTER 15 Debugging And Performance Monitoring)[signature][hline]www.asmworm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar