nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Çok anlamsız fiyatlara çıktığı için oyunlar, korsana evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 boone said: kısmen şimdi şöyle düsünelim gittiniz heycanla beklediğiniz bir oyunu aldınız 100liraya (kazığın babasını taktı sana hehe) ama oyun çok leş çıktı ne yapardınız ? evet söylememe gerek yok işte burda korsan devreye giriyor bir oyunu almadan önce denemek için ideal birsey korsan beğenirseniz satın alırsınız olay bu. su hatayi test drive unlimited 2'de yaptim. bi daha da yapmiyacam. 49dolar bayildiydim onsiparis ile :( bikac gun once 10dolara mi ne sattilar zaten oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kısmen destekliyorum ama kısmen karşıyım ve kısmen karşıyım ama kısmen destekliyorum da dolayısıyla anket şıkları saçma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar