Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablo TV + Kablo Net faturalari


di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Bunlarin faturalarini banka haricinde nasil oderim ? Boyle bayi tribi bir seyleri var mi bunlarin odeme icin ?

Online islem sifresi istiyorum bir haftadir her gun arayip ama sistemde ariza var diyorlar. Internet subesinden odeyeyim diyorum 45 gunu gecmis faturalari ancak hesabinizdan odersiniz diyor ve kredi kartimi kullandirtmiyor. Isin sacma yani 6 tane fatura var odenmemis. Bir sekilde parayi cekememisler ve hattimi da kapatmamislar gecmis donemde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Banada benzer bir durum olmuştu ne fatura geliyordu nede borç gözüküyordu 6ay beleş kulanmıştım ama senin durum farklı sanırım.Uydunet (türksat) bayileri gibi yerler oluyor oralarda ödüyebilirsin pttden ödüyebilirsin sanırım.Ya faturanın arkasından yanında köşesinde yazmıyor mu nerelere ödüyebileceğine dair.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende çok ugrastım cok aradım dedim fatura matura gelmiyor borcum var mı yok mu soyleyin otomatik ödeme talimatı verdim bankaya dedim adamlar yok borcunuz diyor iyi diyorum ertesi gene aynı falan sonra bıraktım peşini kapatmaya bir ay kala dedim noluyo bir araştırayım bunu dedim meğersem bağlayan ekiple merkez arasında iletişim olmamış bunlar bağladık işi bitirdik dememişler bende 6-7aydır ekip gelecek bagalanacak gözüküyor seslerinide çıkarmamışlar faturada kesilmemiş ama net vardı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Size yakın abonelik merkezi var mı? Abonelik merkezine yapılan ödemeler 1 saat içinde sisteme yansıyor.Neden bankaya ödemek istemiyorsunuz, fatura ödeme merkezi haricinde bankaya yaptığınız ödemenin dekontunu faxlarsanız yarım saat içinde açıyorlar. Vakıf Bank ATM'den yapılan ödeme yine 1 saat sonra sisteme yansır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...