Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir playstation oyunu vardı

MelvinUdall

Öne çıkan mesajlar

ama adını hatırlayamıyorum. bir de size sorayım dedim.

hikayemizin kahramanı yani bizim kontrol ettiğimiz karakter iskelet bir ağabeyimizdi. bu ağabeyimiz ölmüşmüş ancak hayatını yaşarken karşılaştığı bir takım haksızlıkların intikamını mı almak için geri gelmişmiş ya da bir hanım varmış da ona yardım etmeye mi gelmişmiş öyle işte. bu iskelet kahraman hiç konuşmuyordu. hani iskelet ya. ağabeyimizin karşılaştığı yaratıklar böyle yerden fırlayan zombiler falandı. hikayenin değişik kısımlarında bize akıl veren falan hayalet bir genç vardı. ölümle ve karakterin ölü olmasıyla ilgili çok rezil espriler yapardı. mekanlar steampunkımsı on dokuzuncu yüzyıl lonrdası gibiydi. müzeye falan giriyorduk. yaratıklar çıkıyordu. ilk karşılaşılan bölüm sonu bosslarından bir tanesi bir müzedeki dinozor iskeletiydi. bu iskelet canlanıp bize saldırıyordu ve iskeleti kesmenin tek yolu kafasının arkasında beyinimsi bişeyi vardı ona bir kaç defa vurmaktı. tek darbede ölmüyordu dinozor iskeleti. birden fazla defa vurunca ölüyordu. hikayenin sonunda bir hatunu kurtarıyorduk yamulmuyorsam. başka bir sonda olabilir ama. hangioyundu bu ya?

ps2 ps3 falan değil. bildiğin playstation.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...