mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 sevgilisi oldugunu nerden biliyosun safto (: harcarlar olm seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 çalıştığım semtte bir evi kimse tek başına alamaz + zaten anlıyorsun parmağında yüzük oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 AHAHAHAHAHAHAHAHA bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yahu niye bahşiş vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 burda da bahşiş vermeyince bıçaklıyorlar ulan (ameriga) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 mikrodalgada pişip plastik kutuda gelen yemeğe bahşiş sanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 bende eve gelen siparişlere bahşiş vermiyorum. Maaşlı çalışanlar. restaurant da eğer yemekler,mekan ve servis hoşuma giderse iyi bahşiş bırakırım. aldığım hizmetin karşılığıdır ama rutin olarak mesai saatleri içinde eve servis yapan birine bahşiş vermek bana ters geliyor. hatta bahşiş versem ayıp olur diye de düşünmüyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 aman bahsis vermeyin mezara goturun paranizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gJCVeX-6ROo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 balonlu halinle gelip balon fake açmışsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 bahşişi vermeden önce paraları s**mize da**mıza sürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 fanfan super video kanka ama bu simariklar anlamaz alt sinifin halinden onlar 25tl hamburger yer 1 lirayi hesaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 oha benden başka yapan da varmış NolaxThensbane said: bahşişi vermeden önce paraları s**mize da**mıza sürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 hepimiz yapiyoruz kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 mrblack said: fanfan super video kanka ama bu simariklar anlamaz alt sinifin halinden onlar 25tl hamburger yer 1 lirayi hesaplar bende onu anlamıyorum 25 tl yiyosun bi 50 kurusta bize at, kıza şekil yapıcam die bi güle 20tl veren adam hakkımız olan bahşişi esirgiyo neyse kurtuldum bu meslekten garson arkadaşlara sabır diliyorum böle 3 kuruşluk adamlardan 50 kuruş bekledikleri için Atatürk'ün gençliği ne hale gelmiş yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Genelde bahşiş veriyorum ben ya 1-2liraysa para üstü almıyorum. Memnun değilsem geç geldiyse vs hayatta vermem, bi de azarlarım ya da soğuk gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 said: hakkımız olan bahşişi esirgiyo said: Atatürk'ün gençliği ne hale gelmiş yazık... sonra neden böle oldu.. algıda felç örneği yalnız bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 soguk gelirse de azarlama dinimiz hosgoru dini, poitif dusunmek lazim icimizdeki fesata son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 abi kıza şekil yapıyoruz işte, sana mı şekil yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 sevgilisine artistlik olsun die, elaleme hava olsun die, paraları saçan adam, işçinin emekçinin bir nevi yarı maaşı olan bahşişi vericekken nedense cebine akrep giriyor. (tutarıda belirtiyorum her seferinde cunku cok komik bir tutar = 1 tl bile verseniz yeter ya ) insanlarda ne din, ne ahlak kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Allah versin hadi canım kapama dükkanın önünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Dinle ne alaka abi zekat mı veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 çok yeto trollüyonuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kardes bi dur sakin ol. konuyu balonsuz birinin dine getirmesi lazimdi. sen getirince olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 fanfan said: insanlarda ne din, ne ahlak kalmış giderek iyileşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar