GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 İnsanın ne zaman neye ihtiyacı olacağı belli olmuyor. Bir adet deve kervanı haraketli gif'ine ihtiyacım var. Elinin altında olan ya da bir yerde görmüş olan varsa bir zahmet buraya mesaj atarsa sevinirim. Neyse bende bu arada arama motorlarında aramaya devam edeyim...[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 boyutu ne olacak gerçek fotoraflardanmı yoksa çizimlerdenmi olucak? istediğin boyutta böyle kervan resmi yolla çizim ise hareketlendirebilirim[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Boyutu ya da fotodan mı yoksa resimden mi olduğu hiç önemli değil. Animated gif olsun yeter. Sağolasın, amacım birine yaptırmak değil, hani elinizin altında vardır ya da ne bileyim bir yerde görmüşsünüzdür aklınızda kalmıştır, varsa böyle birşey yazın demek istedim. Tekrar sağol.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 boyutu farketmez diyosun ben 1 px e 1 px bişi çizsem yanıp sönse kervan desem kabul edice yani:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 LoL chem, sana verdikleri title boşuna değil. :) Peki sana bir soru, senin kervan deyip buraya koyacağın mı yoksa benim seçip de kullanacağım mı bana gerekli olan kervan? ;) Hehe gerçekçi olmak gerekirse ortada 1 px'lik kervan bile yok ya neyse...[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Kardeş şunu düzgün açıklasanda ne istediğini anlasak chemi haklı burda ehe :) Boyutu nası olcak,nası bişi olcak böyle yandan görünüş mü olacak,basit çizgiler mi olacak yoksa ayrıntılı falan mı,izometrik mi olacak kervan nası olacak[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Çok ilginç derdimi anlatamadım. Yardım etmek isteyenleri kısıtlamıyorum, hangi bakış açısından olduğu, ayrıntısı falan önemli değil. İstediğim tek özellik deve kervanı olması ve animated gif olması. Yani baktığınız zaman "aa bu deve kervanı" dedirtiyorsa ve haraketli ise yeterli benim için. ps: Akran değiliz arkadaşım. Seçtiğimiz kelimelere dikkat etmek lazım. [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 hehe geta iyi kivranmish anlaticam die :P renginide sorsaydinzi develerin :P bi ara aptal bi sitede sigara icen bi deve kervani görmüstüm :P ciddiyim :) ama mimkin deil bulamam :P[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 cok detayli bisi istemediginden yola cikarak nette camel caravan diye aratip en uygun remsi alip boole bisi ypatim insallah isini gorur[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 cok aptal bisi oldu ;P Terry Pratchett - Moving Pictures i hatirliyorum baktikca ehauea[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ehehe bayağı başarısız olmuş volf :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 kardesim deve kervani oldugu belli develer var col var develer colde soldan saga gidiyolar hep beraber adam deseydi sanatsal olarak onemli gercekci olmasi lazim oki yapardim ama bi deve kervani oldugu ve hareket oldugu belli amacina ulasiyo :P[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 volfield o resmin orijinalini yollarmısın:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 google a gir camel caravan diye arat bu abi ugrasamam bi daa[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ama unutuyorsun ki adam çölde istememiş :D şöyle niv yorkun ortasında geçen yapsaydın da neşelenseydik :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Volfied, 19 Eylül 2004 09:07 tarihinde demiş ki: cok detayli bisi istemediginden yola cikarak nette camel caravan diye aratip en uygun remsi alip boole bisi ypatim insallah isini gorur zuah ultra dandik lem eheh. Ama geta da boyle bisey istiyordu zaten sanırım eheh :))))[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Süper olmuş Volfied, taktir ettim valla. Adaylar arasında 1 numara seninki şu anda. Carnegie Mellon'da CS öğrenimi alacağına güzel sanatlara git bence. Harcama kendini CS ile oralarda. :D Unutmadan birşeyi tekrar edeceğim. Ben buradan birilerinin birşeyler yapıp koymasını istemiyorum, kendinizi yormayın yani. Elinizin altında varsa ya da bir yerde gördüyseniz böyle bir animated gif onu koyun dedim sadece. Mesajımda kriter ararken aynı mesajda ne dediğime de dikkat ederseniz yorulmazsınız boşuna.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yok abi baktim ozellikle demissin kendinizi yormayin diye ben de yormadim hehe imageready i actim develeri cikardim resimen ikinci layerda uste koydum bi layer daha olarak yuruttum sadece 30 sn aldi be abi :P[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ben yapıcamda üşeniyorum esası deve resmi çöl resmi falan hazır yürümesinide birazdaha düzeltince olacak ama üşeniyom gaz verinlan azıcık:D[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 [signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 19 Eylül 2004 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bu daha çok bosluktaki devenin isyanı omus ve ya deli deve.[signature][hline][b]Master Yoda'dan inciler - Be may with you force the - danger in are you great - Too you are anakin young, must to learn you things have many [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Chemical, 19 Eylül 2004 22:59 tarihinde demiş ki: ben yapıcamda üşeniyorum esası deve resmi çöl resmi falan hazır yürümesinide birazdaha düzeltince olacak ama üşeniyom gaz verinlan azıcık:D Senmi yapıcaksın yürüyen deveyi. Senin develer anca kuyruk sallar.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ahahahah Süper yaa Volfi iyi güldürdün beni :) Alexi,Uçan Deve o! :lol:[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar