nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yl için itü mekatronik müh. gelcem,mümkünse avrupa yakasında (şişli,beşiktaş,taksim) gibi merkezi yerlerde oturup yanına ev arkadaşı isteyen pati arıyorum.detaylar konuşulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 abi mühendislik yl yapan adamla kim ayrı eve çıksın. eve karı kız getirme oranı içler acısı successfull troll is successful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kız mı dedim.. -niyeyse, sanki kız var da- yl çıktı.. abi senin çıkacağın evde başka övrenciler varsa bilgi akar, kapılardan sızar toxic knowledge şeklinde. yeşil yeşil aslında ardethi falan vericen yanına... educameter ile ölçüm yapınca mahalle haritasında parlayacak o ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 biz arıyoruz da avrupalı, hatun, erasmusçu ve kiranın yarısını verme şartlarımız var. şartlar uyuyosa görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 o sartlarda kiranin yarisini hatuna vermeniz gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 aslinda nutella beni askere almasalar (nolur almasinlar lutfen almasinlar) ist.te caliscagim icin gelirdim ben, hatta benim eve de cikabilirdik. fuckin askerlik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 tecilin var olm babalar gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 tecil var da kacis yok :/ o yuzden bi aradan ciksin kafasindayim. 1-2 yil calisir master'a baslarim diye dusnuyorum bende, doktor olana kadar rahat edemicen zaten ben, anladim bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar