nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yl için itü mekatronik müh. gelcem,mümkünse avrupa yakasında (şişli,beşiktaş,taksim) gibi merkezi yerlerde oturup yanına ev arkadaşı isteyen pati arıyorum.detaylar konuşulur
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 abi mühendislik yl yapan adamla kim ayrı eve çıksın. eve karı kız getirme oranı içler acısı successfull troll is successful
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kız mı dedim.. -niyeyse, sanki kız var da- yl çıktı.. abi senin çıkacağın evde başka övrenciler varsa bilgi akar, kapılardan sızar toxic knowledge şeklinde. yeşil yeşil aslında ardethi falan vericen yanına... educameter ile ölçüm yapınca mahalle haritasında parlayacak o ev.
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 biz arıyoruz da avrupalı, hatun, erasmusçu ve kiranın yarısını verme şartlarımız var. şartlar uyuyosa görüşelim.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 o sartlarda kiranin yarisini hatuna vermeniz gerekir.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 aslinda nutella beni askere almasalar (nolur almasinlar lutfen almasinlar) ist.te caliscagim icin gelirdim ben, hatta benim eve de cikabilirdik. fuckin askerlik :/
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 tecil var da kacis yok :/ o yuzden bi aradan ciksin kafasindayim. 1-2 yil calisir master'a baslarim diye dusnuyorum bende, doktor olana kadar rahat edemicen zaten ben, anladim bunu...
Öne çıkan mesajlar