Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Merhaba ; Ben bir şiir'in ne anlama geldiğini öğrenmek istiyorum. Ne bu gün ne de yarından, Beklediğim ne kaldı. Beni o gün senden kıskanan, Resimler sarardı. Bir günah gibi gizledim seni, Kimse görmedi seninle beni, Ağlarken içim güldü gözlerim, Bir günah gibi gizledim. Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Yok mu bi yardımcı olacak?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yardımcı olmak isterdim ama şiirleri manasını hala çözebilmiş deilim:)) kafa basmıor o konuda...sorry[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 UP![signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 UP again :([signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bu şiir hakkında hiç bir başka bilgin yokmu aklıma bir kaç birşey geliyor ama...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 şiirin anlamı ; Seni içten içe, sevgisini sadece seni seven kalbi ile paylaşarak ; başkası ve sen bildigin zaman o sevgi zarar görecekmiş gibi düşünen platonik bir aşığın yazdıgı şiir. edit : bu sanırım sadece 2. dizeyi anlatıyo. ilk mısralardanda şunu cıkarabiliriz ; kaybetmiş platonik aşkını.yani muhtemelen aşık oldugu ve duygularını içine attıgı fakat içine attıgı duygularına sebep olan kişiyi bir başkası ile gormuş bir kişinin duygu yogunlugundan ortaya çıkmış =)) ne edebi bi cvp ama ehueuhu [signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. [Bu mesaj quamor tarafından 21 Eylül 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 quamar@ cidden çok teşekkür ederim.aradığım cewabı buldum.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar