Zagg Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Arkadaşlar gezerken gördüm böle bişy varmışta benim haberim yokmuş http://www.setup.com.tr/ http://www.çağdaş.com http://www.türkiye.com Bu siteler açık değil ama ping atılabiliiyor... Bilenler yorum yapmama hakkına sahipler[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 *!finkler* teknoloji iste ama neden alinmiyo neden yayginlasmiyo gerci once neden alinmiyo sorusunu cevaplamak lazim yada aliniyosa neden aliniyo? :hmm:[signature][hline][ zimg ] dimg [ /zimg ] G-Mail |:yapma:| fink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bi ara basvurular falan vardi register.com da ama sonuc ne oldu bilmiyorum ben[signature][hline][ zimg ] dimg [ /zimg ] G-Mail |:yapma:| fink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 İngilizce karakter alışkanlık oldu ondandır :lol:[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Türkçe karakter hede hödösü çıkalı nerdeyse 1 yıl olacak. Böyle bir proje mevcuttu zaten ama tutulmaz diye uğraşmamışlardı diye biliyorum. Sonuçta Amerika'daki birisi "ç"harfini bulmak için Türkçe klavye alacak hali yok. [Uluslararası şirketler için diyorum.][signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 internet internet olali bu kadar zulüm görmedi karakter şeylerinide şey ettirdiler şeyini şey ettimin şeyleri ama keşke olsaydi en azindan turkiye sinirlarinda kalirdi ama biz bize girerdik öyle ıöüçğ...[signature][hline][ zimg ] dimg [ /zimg ] G-Mail |:yapma:| fink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 türkiye.com açık WELCOME Are you trying to visit "www.türkiye.com"? To navigate directly to Web sites using your own language, VeriSign recommends enabling your Web browser with the i-NavTM plug-in. Click YES to install. böle yazıyo fln giriliyo oha[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 simdi diyelim çiğbörek.com aldim adamlar girmek istio ben fitil olurum sahsen bu siteye girmek icin plugin yukle tamammi diilmi? tamamsa asaidaki kosullari okudun ve kabul ediosun .. insan yaratti seni![signature][hline][ zimg ] dimg [ /zimg ] G-Mail |:yapma:| fink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bende domain isimleri için birkaç şirkete bağımlı kalmak yerine yeni çıkacak olan browserlar a eklenecek yönlendirme özellikleriyle farklı türden tldler(com net org dışında) yada türkçe veya kiril alfabesi gibi site isimlerinin kullanılabileceğini okumuştum biyerde.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar