Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkçe karakter web alanı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
*!finkler*
teknoloji iste ama neden alinmiyo neden yayginlasmiyo gerci once neden alinmiyo sorusunu cevaplamak lazim yada aliniyosa neden aliniyo?

:hmm:[signature][hline][ zimg ] dimg [ /zimg ]
G-Mail |:yapma:| fink
Mesaj tarihi:
İngilizce karakter alışkanlık oldu ondandır :lol:[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__

404 Not Found
Mesaj tarihi:
Türkçe karakter hede hödösü çıkalı nerdeyse 1 yıl olacak.

Böyle bir proje mevcuttu zaten ama tutulmaz diye uğraşmamışlardı diye biliyorum.

Sonuçta Amerika'daki birisi "ç"harfini bulmak için Türkçe klavye alacak hali yok. [Uluslararası şirketler için diyorum.][signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
UO Data Center
| ?Laistragon? | | My Photos |
Mesaj tarihi:
internet internet olali bu kadar zulüm görmedi karakter şeylerinide şey ettirdiler şeyini şey ettimin şeyleri ama keşke olsaydi en azindan turkiye sinirlarinda kalirdi ama biz bize girerdik öyle ıöüçğ...[signature][hline][ zimg ] dimg [ /zimg ]
  • Admin
Mesaj tarihi:
türkiye.com açık
WELCOME

Are you trying to visit "www.türkiye.com"?

To navigate directly to Web sites using your own language, VeriSign recommends enabling your Web browser with the i-NavTM plug-in. Click YES to install.
böle yazıyo fln giriliyo oha[signature][hline]Grandmaster Hamburger
fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
Mesaj tarihi:
simdi diyelim çiğbörek.com aldim adamlar girmek istio ben fitil olurum sahsen bu siteye girmek icin plugin yukle tamammi diilmi? tamamsa asaidaki kosullari okudun ve kabul ediosun

.. insan yaratti seni![signature][hline][ zimg ] dimg [ /zimg ]
Mesaj tarihi:
Bende domain isimleri için birkaç şirkete bağımlı kalmak yerine yeni çıkacak olan browserlar a eklenecek yönlendirme özellikleriyle farklı türden tldler(com net org dışında) yada türkçe veya kiril alfabesi gibi site isimlerinin kullanılabileceğini okumuştum biyerde.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
  • Yeni Oluştur...