Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 elimde 1 aylık kullanmayacağım esltv keyi var, sanırım patide en çok starcraftçılara yarar bu, isteyenler varsa yazsın yarına kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yolla, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yolladım pampiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 eyvallah ciğerim o süper yarın iem 2 elemeleri varmış bi de hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 huuuun paylaş benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 10 gun onceki topiclerimi okuosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 huun nasıl olsa sc ye falan girdiği yok takip ettiği yok 10 gundur kullanmamıştır diye düşündüm.mağlum huun geriden geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ne anlatıyorsun olm sen? huk vs destiny izledim bu akşam, 10 numara maç oldu. seçici izleyiciyim ben, her önüme konanı izlemiyorum. esl keyi 1 kere kullandım ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 tamam arkadaş senden hayır yok oysaki arkadaşıs ve dostlar keylerini paylaşır diye bilirdim. yanılmışım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar