KoLCu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 SELAM ARKADASLAR BEN INTERNETTEN OYUN iNDiDiM BiTTORRENT iLE 2 CD OLARAK YÜKLELEME TAMAMLANINCA "CD 1 " VE "CD 2 " KLASÖRLERi OLUSTU BU kLASÖRLER iCiNDEDE SU DOSYALAR VAR 1 TANE BIN DOSYASI =497 MB .. BIR TANE CUE DOSYASI =73 BAYT BIR TANE DEV-CODA.CUe DOSYASI ODA 71 BAYT ... CD IKIDEDE AYNI TÜR DOSYALAR VAR SIMDI BEN BU OYUNU NASIL SETUP ETCEM NASIL KURCAM BI YARDIM ETSENIZ......[signature][hline]bY AsPE (ShAMan) "VARLIGININ NEDENiNi HALA KAVARAYAMADIYSAN VAY HALiNE...." [Bu mesaj KoLCu tarafından 21 Eylül 2004 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yokmu bilen??????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Niye bağırdıysan :-p Bu dosyaları Nero'nun Write Image komutuyla CD'ye yazabilirsin böylece oyunun normal CDleri gibi install edersin. Yada Deamon Tools gibi programlarla o image dosyalarını harddiske de açabilirsin[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 büyük harfle yazmayalım, yazanları uyaralım.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 auto, benim işime şimdilik yaramaz da, ilerde yarayabilir.. o write image komutu neresindedir nero'nun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ben onları isoBuster ile açıyorum. güzel bir program.[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar