senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ya simcik şöyle bi sorunum var benim, bu izmirde bende yaklaşık 3koli kitap var, ve bunların bir şekilde gölcükteki evime gitmesi lazim. ama arasla yurtiçi ile göndersem heralde içindeki kitapların değerinden fazla kargo isterler. böyle ucuza çalışan kargolar fln varmıdır, zaman süre fln hiç önemli değil, 1 ay içinde oraya ulaşsa bile sorun olmaz. bide otobüslere verme olayı nasıl oluyor? otobüs bileti alıp sadece kargoları mı veriyoruz bagaja? onun da bir limiti fln var mı? her otobüs firması yapar mı veya bu işi, efe tur ile yapmış olan var mı mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 abi ptt yi kullan,ben öyle yaptım okul bitince,digerlerine göre cok daha uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 otobüs olayı söyle gidiyorsun benim böyle böyle kolilerim var kaca götürürsün falan dersin sigara parası atarsın adama 5-10tl bagajda gider sende terminalde alırsın. ptt de ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 hmm petete de olur ne gönderdiydin ki sen, ne kadar tuttu bide? ptt'nin sitesinde vardır pricelar dur oraya da bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 senko said: hmm petete de olur ne gönderdiydin ki sen, ne kadar tuttu bide? ptt'nin sitesinde vardır pricelar dur oraya da bakiyim. abi 2 koli kitap yolladım 40 liraya geldi,yaklaşık 50 kilo gibiydi toplam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 otobüs hareket saatinde otobüsün yanına gidip bagaja ver gölcükte alacaklar dersin 20 lira verirsin muavine aynı gün göndermiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 fistan her firma yapar mı bunu yoksa biz kurumsalız yasak cart curt ayağı çekebilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 her firma yapmıyabilir mesela varanın falan kargo şirketi var ekstradan oraya verin der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 PTT harbi ucuzmuş ha,diğer kargo şirketleriyle yarı yarıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 LAN PTT DEN UZAK DURUN. DOST TAVSİYESİ edit : süre önemsizse verin gitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 senko said: fistan her firma yapar mı bunu yoksa biz kurumsalız yasak cart curt ayağı çekebilirler mi?ulusoy varan falan yapmaz digerleri her türlü.efe tur acımaz mesela muavine 20 tl ver dünya turuna çıkartır senin koliyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 izmir eskişehir arası bi anadolu bi buzlu bi pamukkale var bildigim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 20tl çok yahu 10tl yeter kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 trabzon istanbul arası 1koli 2bavulu 20ye yollamıştım ayrıca bi büyük koliyi de 10a falan yollamıştım git arabanın kalkış saatinde oraya yolcular gelmeden git özellikle muavini bul direk ona kutuları ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ağırlıklarını gözümde canlandırıp söylüyorum en fazla 100 lira tutar 3 koli aşırı büyük ebatta değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 "nutella yerim" said: izmir eskişehir arası bi anadolu bi buzlu bi pamukkale var bildigim kadarıyla bizim değirmenderedeki eve göndercem yaf, gölcük'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bide önce sorayım bi efe tur muavinlerine, elimde kolilerle kalmiyim bide sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar