Esrk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Aslında bunu spor bölümüne mi açsam diye tereddüt ettim ama insanların boks ile pek alakalı olduklarını düşünmüyorum, bir de fotoğraflarla alakalı yorum duymak istediğimden burayı tercih ettim. Turnuva bitti, sadece 2 gün gittim, çektiklerim arasından beğendiklerim bunlar. 1 2 3 4 5 6 7 8 Lens sıkıntısı çektiğimden sadece 100mm macro ve 400 mm lens kullandım. O yüzden tüm gövde yok fotoğraflarda :/. Yorum serbest :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hangisi sensin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ilk fotoda geç kalmışsın ya =) güzeller tebriks. bi de 6 numarada odağı kırmızı elemanda tutardım ben olsam. fotodaki surat ifadesi onda çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 1 ve 7 guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 7 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mr_Hand said: ilk fotoda geç kalmışsın ya =) güzeller tebriks. bi de 6 numarada odağı kırmızı elemanda tutardım ben olsam. fotodaki surat ifadesi onda çünkü. O tip bir fotoğraf da var ama kalabalık yaratmasın diye eklemedim, tüm set burada :) http://www.flickr.com/photos/turcain/sets/72157626447556071/ İlk fotoğraf konusunda haklısın, refleks işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 abi ben bişeyi merak ettim, profesyonel mi yapıyosun bu işi yoksa sadece hobi olarak mı? sırf spor fotoğrafları çekiyosun çünkü =) bu boks fotoğrafları senin de belirttiğin üzere lens sıkıntısından dolayı sanırım dar kalmış biraz. Ben gene haddime olmadan ekipman tavsiyesinde bulunacağım :D 400mm yerine 70-200/4 IS + x2 TC almayı hiç düşündün mü? Büyük esneklik sunar çünkü sana. Çok çeşitli ortamlara girip çekim yaptığın için aklıam böyle bir alternatif geldi. bir de 400mm'yi 100-400mm ile değiştirebilirsin... Hepsi çok iyi bu lenslerin sadece kullanım farklılıkları var yani. Araştır bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 1 dışında hepsini beğendim ben tebrikler. 1 çok dar kalmış sadece. fotoğraflardaki keskinlik ve renkler çok iyi. havada uçuşan ter damlaları süper. fotoğraflar insana sıkıcı bir görünüm sunmuyor ve bu çok önemli. boks sporunun zorluğu çok net yansımış fotolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 1'de o sağı görebilsek süper olurmuş. genel olarak spor fotoğrafları çekme isteğin bitmez umarım. piyasa klişelere özlem duyar belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 İs olmasini istedigim bir hobi aslinda :). Cok hosuma gidiyor spor musabakalarinda fotograf cekmek. O yuzden de sikilmadan gidiyorum :). Elime para gecince 24-70 f/2.8 ve 70-200 f/2.8 lens alacagim. Bence eksiklerim bunlar. 24-70 kesinlikle canon ama 70-200 sigma olabilir. Zaten govdeyi 7D yaptim :). Mk2den daha cok ise yariyor, bu lensleri de aldigim zaman mutluluk tavan :). Yorumlar icinde tesekkur ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar