Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 sonunda aradım aradım aldım bu kartı. 260w psu var. tf2de 5 dakika oyun attıktan sonra biraz sound loop ardından siyah ekran aldım ve korkudan çat diye resledim bilgisayarı. bir daha tf2ye girmedim. sonra bilgisayar açılınca steami açayım dedim o açılırken scan etmem gereken bir şey olduğu için scanneri bi taktım yeni donanım bulundu deyip hop restart attı alet kendi kendine. ati tool, speedfan, catalyst gibi programlar bu kartın fanını veya sıcaklığını göstermiyor. öyle bir şey yok sanki. kartın fanı çalışıyor ama ben daima %100 dönmesini ayarlamak istiyorum. hiçbir program da böyle seçenekler sunmuyor. kartla mı alakalı bilemiyorum. psu yetersiz olabilir mi acep ? edit : onun dışında dota mota atabiliyorum sorunsuz.
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bi an topic 2005 den kalma diye baktım (260w psu , x1650pro) ama değilmiş. psu yetmiyor olabilir. zaten 260w psu kendini çalıştırmaya zor yetiyodur. 2004 de aldıgım psu yu geçen arkadaşa verdim 400w 260w psu çok acayip. 30 40 liraya bulursun 400w al tak bitane zaten hemen. düzelme olmazsa kartta problem olabilir. riva tuner kurabilirsin fanspeed için.
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 riva tunerde de yok fan speed
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 öyle bir sekme yok desem sdf
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 yok valla yok. ati tray toolsda da fan sekmesi no hardware support yazıyor.
Öne çıkan mesajlar