drizzt_chosen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 arkadaşlar bu sene eskişehiri kazandım, ve burs almak istiyorum, ne oldu önemli diil, nereye başvurmam lazım devlet bursları falan için, hani ayda 90 milyon falan verio ya devlet onu diyorum?? ayrıca başbakanlık falan da burs veriomuş, bilgisi olanlardan yardım istiyorum..[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ohoo form yatırırken başvuruyodun ona geçmiş olsun[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 başbakanlık bursu için daha var...okullar açıldıuktan sonra...ama kredi yurtlar kurumu var...onun bursunu oss formunda yazacaktın burs istiorum die...çıkmışsa zaten sonuç belgende yazar... okula gidip kayıt esnasında oğrenebilirsin[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 üniversitenin kendi bursuna kayıt sırasında başvurabilirsin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yaw heralde işaretledim formda burs olayını da hiç dikkat etmedim sonuç kaıdımda, bişey yazmıodu sanırım, harç kredisi çıktı galiba çünkü yatırrken 40 milyon harç yatırdık... kayıt geçti yaw, pazartesi başlıo okul, o zaman öğrencez o zaman onu, başbakanlık nasıl bişey[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bak şimdi www.kyk.gov.tr adresine gir. kredi bur hizmetlerinden.oğrnci burs no sorgulama tıkla...burs nonu oğren. yine kredi burs hizmetlerinden oğrenci burs odeme bilgilerine bak...orda yazar herşey...[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar