chagy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Evet şu an 2.01,duygularımı nasıl anlatcam bilmiyorum... yaşananlar tam olarak şöyle; Akşam 7 gibi,buluşmuştum onunla her zaman olduğu gibi,Park a oturmuştuk,konuşuyorduk.En çok bu özelliğini seviyordum,gerektiği zaman bi disco ya giderdik,gerektiği zaman simitçiye oturururduk.Bu özelliğini çok severdim ama Yalanmış... Parktan kalkmış 3.cadde ye doğru yürüyorduk yavaş yavaş, bazı şeyler vardı içimde,beni yiyip bitiriyordu,bir tuhaflık vardı onda! En sonunda dayanamadım sordum,aşkım sende bişey var dedim söylemiyorsun dedim... Durdu,döndü bana doğru "artık seni sevmiyorum" dedi gözlerim içine bakabaka,Öylece kaldım bişey diyemedim...... beni hep sevdiğini söyleyen benim için ölebileceğini söyleyen hiç bir zaman ayrılmıcağımızı söyleyen oydu ben değil. Peki niçin sevdi beni? Adidas ayakkabılarım var diye mi? 80 milyonluk kazağım var diye mi? Kulağımda lanet olası bir halka parçası var diye mi? evet aynen bunları söyledi seni ayakkabın için sevdim,küpen için sevdim,kazağın için sevdim.Dahası olamazdı zaten!! Yıkıldım,bittim,tokatı öyle geçirdim ki hayatı boyunca unutamaz herhalde,ellerim hala titriyor,bir insan böyle olamaz,bu açık sözlülük değil bir insanı yıkmaktır... Evet seviyorum hemde çok,hatta hala keşke tokat atmasamıydım diye üzülüyorum,hala onu düşünüyorum, sanki onun umursadığı mı var... Ağlayamıyorumda artık göz yaşı kalmadı be... aldım biramı yanıma,iç oğlum iç......[hline]Güneşi seviyorum diorsun,güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,yağmuru seviyorum diorsun yağmur yağınca şemşiyeni açıyorsun,korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 boşver takma kafana hayat bu gülmek de var ağlamak da[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Ne kadar yardımcı olacak bilmiyorum ama tek sen değilsin bunları hisseden Al zamanında yazdıgım bir yazı Ağlamak Gözyaşı dökmek Acıyı hissetmek Hüzün İcimizde esen bir rüzgar Ya da alevi söndüren yağmur Neden hep hayalkırıklığı Sevdiklerime karşı Nerede mutlu günler Hayatımdaki saklı hazineler Nerede açmış güller Simdi sadece ağlıyor kalpler Kapanmış gözkapakları Sonsuza kadar Mühürlenmiş acıyla Toprağa dökülen kanımla Yazılmış hikayem Ah kederli hikayem Bitmez tükenmez çilem Aynamın kırılmış parçaları Ya da sevdiklerimin fotoğrafları Ellerimi çizerken Bahçemi karartırken Güneş ufuktan batıyor Adeta ışığımı çalıyor Ah ışık asla benim olmadı Ona uçmaya çalışan umutsuz bir kuzgun Sevgiyi arayan zavallı bir ruh Yorgunum yorgun Gücüm tükendi uğraşmaktan Sevmekten kızmaktan Bıktım artık Bıktım kaybetmekten Tekrar tekrar çamura düşmekten Kalkamayacagim bir sefer Uzaklara uçacagım o zaman Bilinmeyen karanlığa Belki de trajik sonuma Ölümle biten aşkıma Hayat aşkı bu Yaşama istegi kalmadı sanki içimde Sevgi yenilince Hah ya da olmayan sevgi Sadece onun maskesi Bana gülen sesi Benimle dalga geçen replikleri Sahnedeyim herkesin önünde Ama ne söyleyecegimi bilmiyorum Onun içindir ki yazıyorum Bulana okuyana Beni anlayana yaziyorum Tarih beni unutacak ne yazikki Tıpkı diğer yıldızlar gibi Vermeyecekler bir gün ışıklarını Kararacak gökteki Ay Birkaç damla gözyaşı Bu sefer benim için Ama ne kadar hazin Kendi gözyaşlarımda boğulmam Bazilarının umursamadigı Zamana bıraktıgı Acılarla boğuşmam Ve kaybetmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 cok gecmis olsun abi inanilmaz bi olay. ama unutma, dedikleri gibi hayatta aglamak gibi gulmek de var. eskiden guldugun gibi yarinlarda baska gunler olacak yine gulecegin.[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 abi kızın yaptığı öküzlüğün üstüne senin yaptığın az bile. ben olsam iki tane çakar bi de küfür ederdim. Böcek edene kadar eziceksin öyle aşağılık insanları.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Ağlaman gereken tek şey, bu kızla boşa harcadığın zamana yandığın içindir. Başka bir şeye üzülmene gerek yok, bırak o kız kendi halnden utansın.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: Volfied, 04 May 2003 18:28 tarihinde demiş ki: Ağlaman gereken tek şey, bu kızla boşa harcadığın zamana yandığın içindir. Başka bir şeye üzülmene gerek yok, bırak o kız kendi halnden utansın.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... aynen imzamı atarım. öyle biri için alkole verdiğin paraya yazık.en kısa zamanda unutmaya bak.[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 .... kiz olum bosver .... bıraksaydın keske....oha atcaklar benı forumdan :D[hline]A little less conversation a little more action please [hline] :yapma: Dragon hem söylüyosun hem de yanlış olduğunu biliyosun. Bile bile yapma bari. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 06 May 2003 06:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 acı olmadan mutluluk olmaz[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 valla doğru be mutlulukta var acı da var hayatta ama bana koyan boşa geçen zamanım ve onu harbi harbi sevmem değmeyecek birini sevdim... dün aradı hatrımı sormaya , bende senin gibi bi insanın hatır sorması tuhafıma gitti deyip bi güzel a.ş kim demiş bilmiyorum ama büyük demiş; Kaçan kovalanır...........[hline]Güneşi seviyorum diorsun,güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,yağmuru seviyorum diorsun yağmur yağınca şemşiyeni açıyorsun,korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...korkularımda haklıymışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 yaşamadan bilemezsin[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 neden bana değer verenlerin değerini anlamıyorum da gidip değersiz olanlara değer veriyorum,its not fair yane bir gün anlıcam bana verilen değeride geç olcak....geç.....[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 unutmak senin için çok zor olacaktır ama devamlı aklına getirmen gereken birşey var..ki bunu Volfied söylemiş: said: Volfied, 04 May 2003 18:28 tarihinde demiş ki: Ağlaman gereken tek şey, bu kızla boşa harcadığın zamana yandığın içindir. [hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 kesinlikle haklı ama insan işte önceden bilemiyor böyle bişey olcağını,geçen zamanıma da harbi yazık diğer seneler çalışmadık eşeklik ettik kazanamadık öss ye bu sene de bu kız yüzünden... şans mı yoktur becerimi yoktur bilemiyorum...[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 pull me down again and guide me into pain -Opeth , The Drapery Falls[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 bu acı da bitcek ama iz bırakarak.......[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan2249 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 birlikte olmak kadar doğaldır ayrılık onu katlanabilir yapan ise bizim çevremize saçtığımız ve çevremizin bize sağladığı küçücük küçücük sevilerdir ayrıca seni terk etti diye sebebi ne olursa olsun birini tokatlamak doğru degil[hline]dogan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ben açıkcası beni terkettiği için tokatlamadım , beni "aşalıkca" terkettiği için tokatladım,birinin birini sevmesi ne kadar doğalsa birininde birinden ayrılması,terketmesi de o kadar doğaldır ama aşalıkca ayrılmak işte o zaman saygı duymam ayrılığa![hline]~Sultan of the Empire Earth~ [Bu mesaj chagy tarafından 06 May 2003 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan2249 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 sevgi sandığımız bazen yanılsamadır yanılsamalar sevdiğimizi sandığımız kişilerin büyük yada küçük hatalarını görmemizi engeller aslında senin eski yavuklun seninle tanışmadan öncede markalı bir yaşam hevesindeydi ancak bunu kavrayamadın sanırım sonradan kavraman onun değil senin hatan aslında tokatı kendine atmış bulundun sevgili dostum[hline]dogan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ya bence haketmişti tokat ı , o tokatı kendime atmış olsam bile hiç değilse onun acısını hissetmedim , zaten yüreğimde hissettiğim acı dan onun acısının farkına bile varmazdım...[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Bloodsucker vakası, metin ol...[hline]Alexi Septimus , Necromancers Cold as Corpse. kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 kafana fazla takma ilerde beyın .... gecırırsın sonra.sakın ve rahat ol hayat yasmaya deger.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin ICQ Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 boyle seyler hepimizin basinda gecmistir onemli olna insanin kendini toparlamasi we ileri bakmasidir benim sevgilim bigun bana aynen sunlari soledi " benim kendime yakin hissettigim bi cocuk war " bende olabilir dedm ama cikioruz dedi nedenini annamadim sorra beni o cocukla tanistirdi cocuk allahin ozurlusu bi herifti aksam cocuga dedim ki gel bi seyler icelim o sirada cocugu bir dovdum sorra suratina tukurdum we atladim arabaya gittm we yaptiimdan pisman deilim[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 [Bu mesaj tunca tarafından 20 May 2003 02:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: Kachack, 19 May 2003 20:01 tarihinde demiş ki: boyle seyler hepimizin basinda gecmistir onemli olna insanin kendini toparlamasi we ileri bakmasidir benim sevgilim bigun bana aynen sunlari soledi " benim kendime yakin hissettigim bi cocuk war " bende olabilir dedm ama cikioruz dedi nedenini annamadim sorra beni o cocukla tanistirdi cocuk allahin ozurlusu bi herifti aksam cocuga dedim ki gel bi seyler icelim o sirada cocugu bir dovdum sorra suratina tukurdum we atladim arabaya gittm we yaptiimdan pisman deilim[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu rofl[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente BonePART demiş ki: hade aslanlarım salıverin hormonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar