drizzt_chosen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 HAYALPERESTİM dans ederken nefesin tenimde, atarken kalbin benim içimde, korkar oldum sensizlilkten sanırım korkağın tekiyim artık hayata karşı... düşünürken seni kara gecelerde, fısıldarken adını derya diye ışıklı sabahlarda, acır oldum sensiz geçen günlerime sanırım nankörün tekiyim artık eskilere karşı... hissederken düşündüünü beni, dile getirirken mutlu ettiğimi seni, bakar oldum aynadaki aksıma sanrım hayalperestin tekiyim artık kendime karşı... korkağım nankörüm sanırım hayalperest olduğum zati açık... ama bi sıfatım daha var seninde bildiğin aşığım sana tüm benliğimle... drizzt_chosen ---------------------------- yorumlarınızı bekliorum arkadaşlar...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 güzel olmuş sanırım buna bakarak bende hayalperestim diyebilirim ozaman şimdi aşktan girmek lazım bu konuya ama neyse =)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Zaten herkesin hayalperest bir yanı vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 :hmm: fena değil kime yasdın bunu :lol:[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found [Bu mesaj rexx tarafından 21 Eylül 2004 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 hımm küsel olmuş.al bu kartım... kartı uzatır 8-)[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Fena değil. Hoş olmuş.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar