Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Selam, Aranizda baglama calan varsa, tab nerden bulabilirim yardimci olabilir mi biraz? Yeni basliyorum daha da, tabla ogrenmek daha isime gelicek sanirim. Bi de, mahzar alanson'un yandim'inin su unlu baglama kisminin da tablari lazim hehe onu da bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 tabla notayla baglama çalanları sevmiyorum kendi müzik kulagıyla ve kendi tarzıyla/yorumuyla çalanları dinlemek hoşuma gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 He Fistan uzerine 6. senfonimi de dinlemek ister misin? Ulan elime baglama almadim daha once, surekli dinleyerek buyudum de tab yardimi gerekicek haliyle aleti kapabilmem icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 eline ne aldiysan onu cal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 orientalism ftw ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ucuz bağlamalar kaç para ya bende istiyorum bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 kısa saplımı uzun saplımı çalıosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar