WhiteRobe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 -------------------------------------------------------------------------------- Arkadaşlar İzmirde oturuyorum.Acaba bana önerebileceğiniz yerler var mı? Yazılım kursu veren ama gerçekten sağlam bir şekilde zorlayarak öğreten bir yer istiyorum aklımda Ege üniversitesi var birde Bİlmer var memnun kaldığınız güzel yerleri yazarsanız sevinirim bir an önce kayıt olmam lazım pazartesi bu işi halledeceğim. Saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ben bir ara kibris sehitlerindeki kirciceginin yaninda bir afis gormustum.. "HACKER KURSU" diye.. bu kursu veren yer diger kurslarida veriyordur heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Ya bende hatayda görmüştüm ama neresi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 alsancakta bilkur imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ha evt.. bilkur idi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ya çok yer var bilgisayar kursu veren.Aslında en sağlamı egeye gitmek gibi ama malum yol çekmek var. hangisini seçeceğim biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Microsoftun kursları yok muydu, hem sonunda sertifika falan bayağı yararlı olur kanısındayım.[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Hmm bir bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Istanbul icin ne dersiniz ? Mesela hic proglamcilik bilgim yok 0 diyelim... Delphi - C - Pascal v.s gibi prog dillerini beni 0 dan alip ileri dereceye kadar goturebilcek yerler biliyo msnz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 istanbulu bilmiyorum ama oyle kolay birsey degil.. ilk once biraz yetenek olmali sonra zaten birbirine baglantili hersey.. yetenek,ozveri, arastirma ve tekrar birlesince olur ileri duzey programci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Evet ztn gidiyim . hmn 1 ayda prog cu oliyim die dusunmuorm . Gunler boyu saatlerce calismak gerektiginin ve bi prog karsisinda alternatif cozumler uremte yetenegi gerekliliginin farkindaym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Microsoft kursları yalnız kendi programlarını kapsıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Verdikleri sertifika da bence önemli değil sonuçta Meb in sınavına girince de programcı sertifikası veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar