seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dnr'da gördüm bugün. marvel işi, hatta çizgilerden anladığım kadar örümcek adamı çizen kişi çizmiş. aşırı kanlı ve şiddet içerikli. karakterler ironik ve grotesk biraz. başrolde ufak bi kız çocuğu var. düşmanlarını kesiyo biçiyo; kendisi de bol bol dayak yiyip kurşunlanıyo. işkence var, öldürme var, kan var, irin var. tam olarak adult işi. senaryo hakkında bilgi veremiyorum ama gore isteyenlerin ilgisini çekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 filmi de var bilmem haberin var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 evet. ama hangisi önce çıktı bilmiyorum. aşırı gore ilgimi çekmediği için pek bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Filmde gore yok ve baya iyi mainstream bir aksiyon filmi. Comic'i de iyi bence ama filmden farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 kick ass zaten çizgi romandan uyarlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar