Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ben 17 yaşındayken gitmiştim izin alarak 1 haftalığına. Ben düzgün bi adamım gerçi çoğunuz aptalsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 adam demekki " bu anca pasta yer kızla" diyip gonderdi desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ben de yalan söyledim gittim. gezi gibi bişeydi. babası getirmişti hatta. otobüs kalkana kadar kız arkadaşının yanına oturdu sonra aldım emaneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Yok o kadar aptal değildi babası senin düşüncen o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ben babasına aptla demedimki :) orda babası askında başka şeyi ima edio (kendi kendine) galibada haklıymıs ha :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fede said: ben de yalan söyledim gittim. gezi gibi bişeydi. babası getirmişti hatta. otobüs kalkana kadar kız arkadaşının yanına oturdu sonra aldım emaneti o saylanmaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iksmen said: ben babasına aptla demedimki :) orda babası askında başka şeyi ima edio (kendi kendine) galibada haklıymıs ha :)) ben sana dedim. ama anlamamışsın. galiba haklıymışım ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 :):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 oksijensiz ortamda yaşayan ztn vardı demiştin inanmamıştım doğru:D merhaba ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://tr.wikipedia.org/wiki/Anaerobik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 noldu la googledin mı hemen edebiyata biraz daha ağırlık vermen gerek orda iğneleme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iksmen of olduğun yer karışıyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iğneleme yaparken mantıklı bişeye dayandır bi daha, başka topiclerdeki soytarılıklarına değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iksmen said: Ben kesin giderim ama babası bilmicek yalan söyletirim. senaryoyu kurmasında yardımcı olurum. sonrasında ise >:D< iksmen said: AtlaraFisildayan said: iksmen said: olucak hepsi olucak :) dini bu kadar savunuyorsun, umarım hayatında da tam bu ciddiyetle uyguluyorsundur, ha yok sadece hatırladıgında aklına gelenlerden sana dıyecek çok şeyim var. sen o söliceklerini bana değil at lara söyle kardeşim. iksmen said: Hakkaten aile terbiyesi almamıssınız ya, batılılaşıcaz die gidip 25dklık amerikan dizilerine özenmissiniz yok ben kızımı kendi seçimlerine bırakırım fln bana biri açiklasin o zmn anne baba 18ine gelene kdrmı görevli ? Anne Baba nie var ya. Siz anneniz babanızdan bölemi gördünüz? Görmediniz ama onlar gibi davranmıyorsunuz. Siz demek istiosunuzki ben nasıl caihlsem sizin babanızda ananızda en az benim kadar cahil? ama bak ne kdr mutlu olgun bi yaşam sürüosun. Allah ıslah etsin, yazık. daha baya var la. bundan bahsediuordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Donanımhaber den transfer olmuş vasat 3. dünya insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bana vasat demen için tanıman lazım, tnaısan seversin belki malesef Türkiye coğu yerde 3. dünya olarak lanse edilio 2011de en hızlı gelişen ilk 10 ülke arasnda olmamıza rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bu ne lan çocuk bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bi topicden anketcilere baya ekmek çıktı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kimliğin orda iksmen, belki kendı kendıne farkedememişsindir diye senın ıcın koydum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 iksmen baya yetersizmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 iksmen said: valla kim neyi yer simdi yeri burası değil ama ö.m atabilirim mulger kardeş :) atsana bana ö.m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hayata kusersın sora :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 oha ben de istiyorum, çok mutluyum lan hayat ısparta çok güzel diye geziyorum ortamlarda. belki karamsar bir ruh hali işe yarar. yolla pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 qüheylan kardeş ıspartada harbi kötü biyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 iksmen nur kolejleri terk beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar