tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 sen o paraya anca cadirda kalirsin panpa;) haftalik 1000 demek istedin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 aylık bikaç bin $ ile haftalık 1000$ arasındaki farkı açıkla panpa . Ya Türkçe ya matematik zayıf sende ama bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Yalnz said: Hatun çevren genişse kiranın %60'ını sorumluluğuma dahil ederek ev arkadaşlığı yapabilirim aga. bune zavalllılık ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 fındıkzade tarafı ve şişli tarafında kiralar ne kadar bilmiyorum ama ulaşımda sıkıntı çekmezsin taksime falan. ayrıca eyüp ün sahil kısımlarına doğru düşünebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Oha lan millette ne para var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 panpa çok iğrenç bi kelime lan. nefret ettim bi kez daha. kim bulduysa kulaklarını çınlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar