Faust Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 selam. amerikan pastası 3'te bi sahne var. elemanlar cluba giriolar gelinlik için. dans pistinde bi eşcinsel var. o dans ediyor. onun arkasında caliyor. eski bi müzik sanırım. bilen varmı? tşkler.[signature][hline]how much longer? zgrw demiş ki: syntax hatalrı benim hızlı yazmmdan kaynaklanıyor , bide bazen klavyenin tışları basmıyor .
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 gay bar'da çalan müziğimi soruyosun:D soundtrack'lerden ara belki bulursun...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 biliyorum şarkıyı da şimdi ne olduğunu hatırlayamadım[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Sweet dreams var She's maniac var bunlari biliom
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Alex Butcher - Sweet Dreams [2003 Remix][signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
Faust Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 İlginiz için sağolun ama bunlar değil arkadaşlar. Bu şarkıyı bir adam söylüyor. Eski bir parça sayılır.[signature][hline]how much longer? zgrw demiş ki: syntax hatalrı benim hızlı yazmmdan kaynaklanıyor , bide bazen klavyenin tışları basmıyor .
Faust Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 "Maniac"- Michael Sembello edit: doğrusunu buldum, çok teşekkürler! [Bu mesaj -Aeris- tarafından 21 Eylül 2004 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar