Burax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yaw arama yaptım bulamadım anlamadım fln yaw wındows xp kullanıyorum we bazen bazı sayfaları acınca fln bazen (eskı format attıgımda da bı ara olmustu ) sogle bı hata alıyorum : Bir Çalışma Zamanı hatası oluştu. Hatayı ayıklamak istiyormusunuz? Satır: 1 Hata : Sözdizimi hatası evet hayır ??? bu nedır yaw ayıkla dıom fln bısı anlamıom bazen satır seysı degısııo satır 3 5 7 fln da oluo nası cozcem yaw (((([signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" [Bu mesaj Burax tarafından 19 Eylül 2004 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Burax, 19 Eylül 2004 19:40 tarihinde demiş ki: yaw arama yaptım bulamadım anlamadım fln yaw wındows xp kullanıyorum we bazen bazı sayfaları acınca fln bazen (eskı format attıgımda da bı ara olmustu ) sogle bı hata alıyorum : Bir Çalışma Zamanı hatası oluştu. Hatayı ayıklamak istiyormusunuz? Satır: 1 Hata : Sözdizimi hatası evet hayır Erişim engellendi diyor (we efet yada hayır demezsem acmıo) ??? bu nedır yaw ayıkla dıom fln bısı anlamıom bazen satır seysı degısııo satır 3 5 7 fln da oluo nası cozcem yaw (((( [signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 online radyo dınlıom ıkıde bır cıkıo delırcem yawww (bıde hala ogrenemedım hankısı msjı duzelt hankısı alıntı yap ) (hep kendı msjımı edıtleyecegıme alıntı yapıom)[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 up[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar