EarS Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 TRGamer'daki Haberi İlk videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Nedir?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ne nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 oyun hakkında trgamerda bilgi yoktu, nasıl bişidir[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 artık vidyosunu izleyip göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Ben daha önceden izlemiştim. MgsIIIün adı MGS:The Patriots Bence biraz yazış bir video.[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 yazış mı? adamlar kendi sitelerine sahte vidyo mu koyacak?sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Pardon ben baska bir siteden yüklemiştim doğru olup olmadığına siz karar verin fln diyordu. Doğruysa gittikçe Snake'i maymuna çevirmeye başlamışlar. Snake'i Rambo'ya çevirmesinler yazık olur bence. Snake'in karizması az ve öz hareketlerinde kanaatimce.[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 nasıl şeyler yapıyor vidyoda?veyahut neler gösteriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Adamımız soyunup ortama çıkmış paso bağırıp bortu-bocukden kaçıyor. Coltuyla biryerle ateş ediyor.[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 hö :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Ops benimki yazışmış hehe seninki diilmiş benim izlediğim. Ortama verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim:P[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 iyi bari izleyinde anlatıverin şu vidyoyu merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 2 saat sonra yüklemesi bitecek sanırsam.[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Sonunda izledim ve bence bu işte bir şaka var. Ortasına doğru motosiklete binmiş bir elemanla snakein diyalogu: Snake:freeze!What is this?Another Grand Theft Auto?No a sneaking mission! Adam:This is no vice city!We are in jungle.Go and eat some snakes!(diyip adam gaza basıyor{ormanda motosiklet hmmm..}) Oyunun sonuna doğru bir adamın üstüne arı kozası düşürüyor Snake.Adam çırpınmaya başlıyor ve arkadaşına donuyor arkadaşı kaçmaya başlıyor, buda onu ellerini sallayarak izliyor.Bir sonraki sahnede Snake Matrix:Reloaded'daki Bansheelerin kullandığı silahdan kullanıp arılara dalıyor!!! Başka bir sahnede ise Snake bir adamın boğazına bıçak dayayıp oyun ne zaman çıkacak diyor.Adam bilmiyorum diyince bıçağı biraz daha dayıyor adamda 2004 diyip düşüyor. (Bir yılda başka bir MGS çıkması çok kasış olur bence) Bu arada Snake yine çiğ balık ve yılan yiyiyor.Sonra gargara yapıyor!Yine itden böcükden kaçop paso adam kesiyor.Ara sahnelerde çizgi filimimsi sahneler kullanılmış. Şimdi sitelerini araştıracağım...[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar