Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cronicles of Riddick: Dark Fury

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ismini yanlis yazmis olabilirim. Su son Pitch Black 2 den once arada bir tane Riddick anime cikartmislar bugun gordum. Aranizda izleyen varmi? Seslendirme Vin Diesel falanmis gene.
  • Admin
Mesaj tarihi:
orta dünyada gördüm vcdsini ama izlemek nasip olmadı[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
walla kısacık, eğlenceli bişe. chronicles'ı izlemedim o yüzden ne kadar bağlamışlar bilmiyorum. pitch blackten hemen sonra geçiyo. bunlar shuttlela kaçarken bi bounty hunter gemisi bunları yakalıyo sonra baya kan revan çıkıyo vs. pek bişey beklemeyin ama indirilip izlenir sonuçta pitch black'i sevdiyseniz.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Mesaj tarihi:
Demek kazığı yiyip dvdsini alan bir tek akıllı benim :D

Fena değildi... çizimlerin alışılmıştan biraz değişik bir tarzı var ama kötü değil yani american-anime gibi yeni bir akım olabilir bu :) konu 1. film ile 2. film arasında bir yerde zaten anime'nin sonunda 2. filmdeki gezegene gitmek için yola çıkıyorlar ve 1. filmdeki imam :) animedede mevcut kurandan örnekler falanda veriyor arada :) toplamda zaman geçirmek için eğlenceli bir yapım biraz kısa olmuş ama 1. film ile 2.'yi birbirne bağlaması güzel.
Mesaj tarihi:
ben izledim hayet tatlı olmuş :) aynı animatrix gibi sürekli degişen cizerler var o nedenle bilmeyenler icin biraz garip gelebilir :) ama Pitch Black ile Chronicles of Riddick i güzel baglamışlar ..

izlenesi bence :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Mesaj tarihi:
Animatrix'deki gibi farklı çizerleri var ama anime'ye tek çizgi hakim.Animatrix'deki gibi her bölümünde çizgi farklılığı yok bunda zaten farklı bölümlerde yok. Tek kendine has bir çizgi ve 120 dk tek film.

Ayrıca neden bilmiyorum bunun çizgileri anime'ye biraz uzak gözüktü bana... animatrix'de böyle bir hisse kapılmamıştım.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 19 Eylül 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Anime japon cizgi filmlerine verilen isim sonuçta ne animatrix nede Dark Fury anime :) ama ikiside (tabi animatrix in animasyon olan kısımlarını cıkartırsak) cizgi film sonuçta :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
--------------------
Mesaj tarihi:
120 dk mı?
nası ya?
okadar uzun diildi be?
yakalanıyolar başlıyo, kaçıyolar bitiyo? di mi?[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 19 Eylül 2004 23:59 tarihinde demiş ki:
oha abi. adam alan yetkilisi animasyonun ne olduğunu bilmiyo. ehu. üç boyutlu olan da, iki boyutlu olan da, stop motion olan da, hepbiri animasyondur. cık cık cık...

benim ordaki animasyon dan kastımı anladın sanrım ,
ikinci olarak animasyon tatil beldelerinde milletin yaptıkları oyunlara da verilen isim biliyosun ki ..her kullanılan terim sonrasında parantez icinde kullandıgımız anlamı da yazmamız lazım mı? [signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
--------------------

[Bu mesaj Durlag tarafından 20 Eylül 2004 01:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
35-40 dk kadar izlenesi cok hos bi animasyon..hemen bitiminde basit cizgiler ve seslerle yalin bi halde sunulmus ayni dakikalar izleyiciye , bide animatorun yorumlari falam var..80-90 dk falam toplamda sanirim..kesinlikle zaman kaybi degil..
Mesaj tarihi:
Filmini izlediyseniz kesinlikle gidin bi VCD ciye kiralayın.Ben cok beğendim.Film yarım saat civarında daha sonra filmi tekrar izliyorsunuz.. filmdeki sahnelerin taslak cizimleri ilginizi cekebilir tabi arkada daddada diye aksiyon müzikleri olmadığından biraz sıkılabilirsiniz.Ama bi animenin bitmemis halini gormek keyifli bisi..
Kesin alın derim...[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
  • Yeni Oluştur...