Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 İspanya'nın Real Madrid Kulübü,Teknik Direktör Jose Antonio Camacho'nun istifasının kabul edildiğini,yerine Mariano Garcia Remon'un getirildiğini açıkladı. Hayırlısı olsun.Acaba ne tip bir taktik değişikliği ve sistemlerde ne tarz bir değişiklik olacak,çok mrk ediyorum.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Ne farketti o zaman :)[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! _________________ -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: fizban, 21 Eylül 2004 18:18 tarihinde demiş ki: ehm, camacho benim sözüm geçmiyor da ondan istifa ediyorum dedi. :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar