Grudge Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Kabalcı yayınlarından 1- Otostopçu'nun galaksi rehberi 2- Evrenin sonundaki restoran 3- Hayat, evren ve herşey 4- Elveda ve bütün o balıklar için teşekkürler kısa bi süre önce almıştım ama henüz kapaklarını bile açma fırsatı bulamadan doğumgünümde the Ultimate Hitchhiker's Guide aldım bi adet. ben de yazık birileri okusun bunları diyorum. etiket fiyatları 10m. yarı fiyatına toplam 20 milyona satıyorum hepsini. (istanbul)[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 grudge , bana 2,3,4 lazım 15 e verirsen alırım bunları , ilk kitap var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bana da 1 lazım onu da bana 5 e verirsen güzel olur.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 okedir uygun bi vakitte kadıköyde(?) buluşalım veriim kitapları...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 up serinin son 3 kitabı hala elimde...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ben alcam onları grudge senden haber bekliyorum.yer zaman vs için.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 dün dnr da gördüm serinin bir kitabi daha var çogunlukla zararsiz diye ben de hepsini alacam ama bu kitaplari onu adana da tüm kitaplari alabilecegim bir yer yok şu an itibari ile [Bu mesaj OneWayStreet tarafından 21 Eylül 2004 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 walla açıkçası elden teslim etmeyi tercih ediyorum. kargoydu havaleydi uğraşmak istemiyorum hiç... yani adanadaysan diyorum?[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar