Berk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 etrafta design konusnuda bana aktif olarak yardım edebilecek birini bulamadım şu 3-4 gün bana katif olarak yardım edeibliecek şahışlar 51082524 nolu iccqma mesaj atarlarsa seviniri No pay job herzamanki gibi[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 hmm efet eksik yazmışım hayır sitenin genel oalrak design oalyında yani tableların yerleştirilmesi falan filan gibilerinden eskisine göre dha iyi olsamda hala isteidğim kadar iyi oturtamıyorum tableları filan[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 hala aranıyor[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 yok yahu 3-4 gün değil aslında ben bişler yapmakla uraşıp duruyorum ibşilerde çıkıyo otrtaya - bazılarını icqlaın gelmiştir bi link =) - 2-3 hafta iiçndede beim okul bitiyo zaten olaiblir yani olmaıd ben geçiçi bişeyy kurarım senin ve benim iş bitinbce düzün ibşey çıkar ortaya[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 bonepartla ben kardeşiz yakında kedi bize de decode button yapacak.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar