Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Telefon hattımda inanılmaz bir cızırtı başladı dünden beri ama öyle böyle değil telefon kutusundan bizim daireye kadar gelen kabloları inceledim bir zarar görmemişler sanırım santraldan kaynaklanıyor sorun ama diger telefonumuzda bir cızırtı veya sorun yok.Başvurabileceğim bir web sitesi veya telefon numarası biliyormusunuz. Nete şuan 7.2len bağlıyım 10dklık ömrü var birazdan düşerim.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Analog ise hep öyler oolur benim eski evdeki hat oyle 5 dakika kalıyo nette en fazla.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Analog değil dijital eskiden böyle değildi arızaya telefon nomu bıraktım umarım kısa sürede ilgilenirler.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 türk telekomu ara baksınlar bendede öyleydi eskden 56k dayken :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar