Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 indir sen yine de ya çok iyi dizidir :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Cystein said: Aluriel said: the wire yıhyıhyıhgörüyorum ve arttırıyorum: a clockwork orange onlar bişey deil ki: lock stock and two smoking barrels. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Aluriel said: indir sen yine de ya çok iyi dizidir :> o kadar da zor diildir dimi .ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 çooooooook çok zor. bi bok anlamama şansın çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 lan polisler bile anlamıyordu ne söylediklerini asdffsada lock, stock and two smoking barrels da ağır baya. hatta onun ağırlığı hem aksan hem argo yüzünden daha bile fazla gibi the wiredan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bu arada izlemeyeli baya oldu ama clockwork orange'da ööle acaip garip aksan vs. hatırlamıyorum ben ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aksan değil daha çok terimler falan. clockworkde baya götten sallama terim vardı. the old in out in out anlaşılır hadi de devotchka horrorshow gibi saçma sapan gullywull mu ne diyolardı beyin için böle saçma sapan kelimeler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 nadsat kelimeleri onlar, anthony burgress'in urunleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dfadsfads hatırlamıyorum bile onları ya. izlemek lazım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 EmRicardo said: ingilizceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar