senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 cunku ben basaramadim updatelerini yaptim addiational driver dedi onu da kurduk baktim hala olmuyor wireless gormuyor bir turlu gittim ndiswrapper kurdum binbir zahmetle, driver kurduk onu oyle de tanimadi napabilirim baska? yil2011 ubuntu hala usabilityden kilometrelerce uzak maalesef...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 debian cart diye tanır hocam kerneli baya iyi yau. kartın adı soyadı ne ki?
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Broadcom 4311AG WiFi Adapter Integrated support for 802.11b and g Up to 54-mbps data rate Broadcom 4311BG WiFi Adapter Integrated support for 802.11b and g Up to 54-mbps data rate ikisindan biri iste. dun kerneli kurcaladiydim bayagi tanisin diye, baktim cok karisinca yine formatladim, update fln da yapmadim bu sefer i-ih yine tanimiyor yine tanimiyor.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1783272 daha ilk postta çözümü var be. ne yeto adammışsın :D bi de canonicala bu release hakkında ben de çok kırgınım. MS mi sandınız lan kendinizi hemen bi havalar "oo unity yaptık aga gnome kullanmayın" falan... gnome yükleyince unity bozuluyo. adsdfag ikisini aynı anda götürmeye kalkınca update yaptığında çuvallıyo. popüler olunca gaza geldi düdükler.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sadasd denedik olm onu onlari yapinca driver hata vermeye basladi iste hic yuklenmedi... geri aldim sonra tum yaptiklarimi ordaki.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 o zaman yannlış kart için sürücü arıyosun. hangisi olduğunu kesin öğren önce. ya da hiç kasma 10'un son sürümünü kullan direkt sdfsdf sorun yoktur muhtemelen onda.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dedigin gibi daha ugrasmayip 10.10 kurdum, sanirim benim wireless driveri ile ilgili sorun var 11.04'te.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 stabil surumde kalmak daha iyi tabi :) bsd bu kadar ugrastirmamisti beni wirelessi tanitirken yaf.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 red hat dene bi de. onda da moktan wireless. gerçi eninde sonunda oluyo dsfgdfg
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 senko said: stabil surumde kalmak daha iyi tabi :) bsd bu kadar ugrastirmamisti beni wirelessi tanitirken yaf. Kuramadigin bsd ? adsda Sorun her sekilde sende ya.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 11.04 degildi galiba ama, ben de wirelessi tanidi, mevcut sinyalleri filan da goruyo ama baglanamiyorum, o niye olur lan.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 di said: senko said: stabil surumde kalmak daha iyi tabi :) bsd bu kadar ugrastirmamisti beni wirelessi tanitirken yaf. Kuramadigin bsd ? adsda Sorun her sekilde sende ya. degit :D kurdum sonra ben bsd'yi, xserver bile kurdum. sonra xserver ile oynarken patlattim ama sfdfsd bide bu notepad++ linux icin yok mu ya :/ o program can damarim resmen benim... instant message icin ne kullaniyorsunuz linuxte birde?
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ben pidgin kullanıyordum, şuan win7 de de onu kullanıyorum. Çok sade ve çok güzel.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hmm pidgn kurayim bende madem bide noob sorusu olcak ama bu firefox5i yükledim 3.küsür vardı pcde. ama bu 5'i nası kısayol yapcam. /usr/local/firefox içine kurdum. her seferinde ./firefox yazarak calıştırıyorum terminalden sdfsdf create launcher diyip /usr/local/firefox/firefox dediğimde gidip bana 3küsür versiyonu açıyor (onu da ubuntu software center'dan sildiydim hala nası duruyo o da ilginç tabi)
Öne çıkan mesajlar