kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Selam, Su an yurt disindayim ve acil olarak turkcell hattimi kullanmam gerekiyor (banka islemleri icin) ancak sorun su ki uluslararasi dolasima kapali Turkcell'in sitesine girdim salak salak mesaj gonderin falan demis veya ilgili numarayi arayin demisler. Hic birini yapamiyorum ne mesaj ne de arama direkman servis yok diyor. Yapabilecegimiz herhangi bir sey var mi? Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 turkcell müşteri hizmetlerini arayıp gerekli güvenlik bilgilerini operatöre verdikten sonra açtırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 amerikadan turkcell musteri hizmetlerini nasil arayacagim nasil kodlama yapilacagini bilmiyorum yardimci olursaniz cok super olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 00905324440532 tuşla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mail at bence. süper şifren varsa netten de açtırırsın. mesaj ile açma olayında son 4dönem faturanın son ödeme tarihi gelmeden ödenmiş olmasını istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sagol fistan. hallettim ya dunya varmis arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 double post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Turkcell Online İşlemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar