Kaijad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 geçenlerde yaptığım bi patchden sonra başladı. oyunu silip yükledim, setup dosyasını değiştirip tekrar yükledim banamısın demedi. oyunda belli zamanlarda veya başlarken oyun çöküyor ve crash report alıyorum. oyun cash den cıktığı içinde yeniden bağlanmak cok uzun sürüyor. coğu takım pause da etmiyor. hele birde tekrar bağlanırken bir daha crash olduğu durumlar var ki evlere şenlik. ekran kartı güncellemelerini falan yaptım acaba ondan mı diye. fayda etmedi? var mı benzer bi sorunu olan ?
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Consol.log dosyanı aç bak orda crashin nedenini yazabilir eğer yazmıyorsa technical support bölümüne gir forumlardan daha sonra onların bir prosüdürü var işte consol.log'dosyasını onların consolloader programına upload edicen vs gibi 5-6 tane onlarla birlikte sorununu yazarsan aynı gün içinde cevap geliyor
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bazı ekran kartlarında aptalca bi şekilde roll back gerekiyor hon için. Yani yine en iyisi hon forumlarına başvurman :)
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 gamebooster diye bir program var ben crash yiyordum patch sonraları artık yemiyorum
Alesline Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aynısı bana da olmuştu. oyunun kullandığı ramden kaynaklı bir sorun bu. düzeltmesi lazım http://forums.heroesofnewerth.com/wiki/index.php/K2_Memory_Usage#Windows_Workarounds
Öne çıkan mesajlar