fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 luck düşündüm ben bi de o nasıl?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bi de 3 hafta suruyormus galba bi treeyi unlock etmek gibi bişi duydum bu nedir tam anlayamadım...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 luck sadece loot lanan parayi arttirdigi soyleniyor. onun disinda evt her quest 3 hafta suruyo diger quest e gecmen icin 3 hafta beklemen lazim her quest 1 tree demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Dethaatt, 3 Kere olme durumunda ne oluyor?[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH-Carbineer-Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ama bu quest dediğin initiate padawan arası mı force sensitive initiate arası mı? ben bi quest goremedim şahsen nerden alınıyor quest force sensitive initiate arası...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bu quest ler FS den Padawan olmak icin. İlk sayfadaki yazilrimda aciklamasi var. Gene yazayim. 6 branche i unlocked ettiginizde 72 saat icinde 2. old man geliyor ve size Mellichae nin camp inin wp sini veriyo siz Mellichae i oldurdukten sonra Shrine gidip questlere basliyorsunuz. 16 tane quest.Bu questlerin bi yerinde Training LS craft i geliyor. Bu geldiginde Initiate oluyorsunuz. 16. quest i tamamladiginizda ise Padawan oluyorsunuz. Robe unuz geliyor ve gercek grind a basliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 3 kere olmekle kastin nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar