Raistin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 simdi orda ipban yedim ve bunu protesto ediorum cunku orda admin ouöp burda normal kullanici olanlar beni dinleyip beni susturamassin die buraya ayziorum siz arkadaslar r0m gibi insanalri assagilayip kufreden kufretme diyicne banlayan veya ska yapicna ipban koyan bazi arkadaslari tutun devam edin medic gibi aziniza sicilsin emi siz izinv erin o kfuretmeye admin absue ip banlara banalra devam hadi siz devam edin 2 ay sorna siz kapaninca gulen ben lcuam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 lol hemen ağlamaya gelmişsin de buranın orasıyla hiç bi alakası yok.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 konu incelemeye alindi . zaten burasida bunlarin yeri degil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 huun buraya arkadaslar beni susturamassin diye ayzdim cunku burasi bagimsiz bir forum ayrica senin gibi adminlerde burda oldugundan buraya ayzdim aama ayriyettten kimseyi sıktıyssa burda ozur dilerim [Bu mesaj Raistin tarafından 20 Eylül 2004 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 istedigin yere yazabilirsin tabii ki . ben sadece konun takipte oldugunu ve paticikle sylveria arasinda bir alaka olmadigi icin buraya yazmanin gereksiz oldugunu soylemek istedim. sikayetlerini istedigin yerde dile getirmek hakkindir tabii ki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Buraya gelip de Slyveria'daki bi admin'i şikayet etmek saçmalığın doruğu bence. hadi öms atarsın bişi yaparsın ama ss'siz bişeysiz, doğru olduğunu bile kanıtlamadan insanları karalamanın yanlış olması olayın başka bir boyutu. (rom yapmamıştır demiyorum, yapar lol)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 rom a.k.a romantik serseri o hala oynuyor mu bea[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar