Darestan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Arkadaşlar Desktop Pc almaya kaar vedim fakat işlemci ve anakart konusunda biraz kararsız kaldım ilk önce Amd 64 düşündüm AMD Athlon 64 3200+ Asus K8V K8T800 Anakart (Belki 3000+ da alabilirim işlemci olarak 70 dolar fark ediyor sadece ekstradan 512 L2 cache çin) Diğeri ise intel ama burada durum biraz daha karışık ilk olarak yeni çıkan LGA 775 Anakartlı(PCI EX x16 slotlu falan) P4 3.2 ve Gigabyte i915 anakart sonra ise i865 li asus P4P800 ve P4 3.2 Ghz ve en son olarak i875 li P4C800 deluxe var P4 3.2 oda (aynı şekilde P4 3.0 da alınabilir) i865 li P4 3.2 ile Amd 64 3200+ arasında pek bir fiyat farkı yok ama grafik performansı olarak ve 32 bit uygulamalarda amd 64 ün daha hızlı olduğu söyleniyor en çok kafamı karıştıransa bu yeni PCI express teknolojili LGA775 anakartlar (ekran kartı biraz tuzlu oluyor onlarla birlikte) ancak avantajları hem yeni tknoloji olması gelecekte daha upgrade edilebilir olması ama eksileri ise baya külfetli oluyor ve henüz daha oturmamış bir sistem sayılabilir gerçi 2 sene sonra ıntel ve amd nin çift işlemcili sistemleri piyasaya sunacağı söyleniyor ama bilmiyorum hayırlısı PCI expressin gelişmesinede hayli zaman var ama insanın aklını çelmiyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 çok fazla yorum yapmıyorum ama inteli tavsiye ederim sorunsuz sıcaklık yok kaç çalışıyo derdi yok 3.2 babalar gibi amd 3.2 alsan o 2.5 çalışır anca intel al :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Yorum yaparken olayı amd vs intele donusturucu yazılar yazmayın. Yorumunuzu yapın Intel ıyı dıyosan Amd ye b.k atmana gerek yok. Ben herzaman AMD derim o ayrı[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 64 bit al amd al ut2004 u 64bot ver. de oyna veya birak inteli amd yi windows u, bi powerpc g5 al havani bul[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 PowerPC alma, havanı alırsın. Tabii sadece internette surf yapıp grafik tasarım falan yapıyorsan iş değişir.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 valla adam oyun oynicam dememis ehhe simdi derse ben karismam :P[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Dralnu, 18 Eylül 2004 16:39 tarihinde demiş ki: veya birak inteli amd yi windows u, bi powerpc g5 al havani bul ruhunu Apple'a satan üye modeli :-P[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ole valla bi daa pc almicam ! edit: steve jobs olmez ve apple batmazsa tabi eheh [signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." [Bu mesaj Dralnu tarafından 18 Eylül 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 abi b.k gibi param var demiyorum o g5 ler ne kadar farkındasınız dimi =) şeytan dio git ibook al bidaha windowsla uuraşma hem 1300 euro ya çok güzel fiyatı ama melek te dio ki kardeşim madem okadar para vericen git pc al paşa paşa kullanırsın hem oyun oynarsın hem sörf yaparsın neti sömürürsün ama gel gelelim 2 sene sonra bilgisayarın kablumbağa seviyesine düşecek o da çok para gidicek sen enyisi ps2 al dio=) hatta şeytani kombo ps3 gelene kadar ps2+mac takıl dio ama id softwaredeki babalar doom3 ü pc ye yaptı maaalesef ki =( (ya içimdeki o garipten seste dioki koca adam oldun üni talebesisin hala oyun mu oynucan dio ya üühühüüh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 valla ben seytani dinleyip gittim ibook g4 aldim memnunum zaten bu donem durum belli: on probation blizzardin x senelik oyunlarina kaldik :P[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Ben INTEL manyagi olarak söylüyroum ki git AMD 64bit al ona uygun güzel bi anakart al...Ama islemci 64 bit olsun kesinlikle...64bit sistem = ayni donanimda 32 bit sistemden %30 daha yüksek performans...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Dralnu, 20 Eylül 2004 00:31 tarihinde demiş ki: valla ben seytani dinleyip gittim ibook g4 aldim memnunum zaten bu donem durum belli: on probation blizzardin x senelik oyunlarina kaldik :P ben de alıcam topik de açmıştım hatta daha almadım bu g4 denen aletle neler yapabilirim ben peki? oyun oynayamıcam galiba eq2ye wow'a elveda diim ben baştan apple dolayısıyla ama bu açıklarımı nesiyle kapatıo peki ?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ya aslında mac için bilimum oyun var ama tr de yok netten siparişle getirirsin bide wow mac e de çıkar bence tabi i book la pek oynayamassın =) ya mac le daha çok photoshop yapılır flash dreamweaver falanda kullanabilirsin avantajı inanılmaz güvenli güncelleme yapmasan bile macosX için daha virüs bulunmamış windows gibi zart zurt çökmüo sürücü kurmak mış firewallmuş pek kasmıosun gidiosun paşa gibi appleworks le word excel tipi şeler yapıon bide bissürü programlada gelio (i life 04 beleş veriolar) işte istersewn cubase falan müzik stüdyosuna bile çevirebilirsin mac i ya macle yapacak şey çok software yok işte =( ama şeytan yiner dioki olm git mac al hava at netten de baldurs gate 2 sipariş et =) dio aslında benim tanıdık reklamcı şirketi var belki onlar verir bana photoshop flash falan soriyim bi yaw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 mac mi istiosun ? hayvanlar gibi oyun da mi istiosun ? o zaman gidip 17'' powerbook g4 aliosun radeon 9700 le cosuosun, oyunlarini da netten getirtiosun bunun yaninda ibook ta 32mb vram var, standart sanirim bu o yuzden wow oynayamassin gibi duruo hehe oyun disinda hersey var zaten. pc de nasil herseyini p2p dan buluosan mac te de ole, p2p var baya, mp3 satin alma desen krali var zaten itunes .. ayrica mac teki microsoft programlarini gorunce pc de neden aci cektigini anlayamicaksin igrenc dizaynlarla .. onlarin bile arayuzleri cok farkli ..[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ya dralnu sen softwarelerini nerden buldun mac için gidip orjinal mi aldın yoksa korsan satan mekan var mı(tamam ahlak dışı ama photoshopa 980 euro yu her babayiğit veremez) p2p olarak hangi programlar var baba? sen bana netten çekebildiğin beleş ve iyi programların listesini bi yapsana nerden çekiosun bide şöle güzel şeyler varsa ciddi ciddi alırım mac oyunu da ps2 de oynarım =) ya bana bi ofis programı bi p2p bi chat(icq msn karışık olursa süper) bi divx zart zurt codecli herbişiyi çalıştıran bi program bi firewall bide küçük küçük güzel oyunlar falan lazım pcde çalışan yunları emule eden program da varsa of of of =) power book a 2500 euro verceğime gider sony alırım lan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 aaa download com da oni yi beleşe veriolar l 75 mb yanlız süper!! oni de anime gibi bi oyun böle tech crime polisi kızcağımız bissürü yumruk tekme atıo falan eskiden oynamıştım baya güsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 p2p de mac oyunu falan bulunabiliosa süper olur ynalız dc++ çalışmıo macte sanırım FAQ ta pek bişey koymamışlar client ı gösterio sadece oda 2 tane sanırsam ya dralnu ciddi böle süper şeler varsa atlarım mac e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar