Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toshiba Notebook ve ısınma sorununa önceden önlem

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Toshiba Notebook aldım özellikler:
Intel Dothan 1.6 Ghz 2gb cache
512 Ram
15.4" ekran 40 gb hdd
Nvidia GeForce™ FX 5200 64 MB DDR Video RAM
falan filan
Şimdi notebooklar malum dehşet ısınıyor diye duydum. Gerçi centrino dothan falan az ısınıyor diye duydum fakat uzun süre açık bırakınca 24*30 saat gibi herhalde problem ??!! çıkarır.
Bir yerlerden notebooklar için tasarlanan harici fanlar duymuştum hatta görmüştüm ama bulamıyorum, haberi olan var mıdır ? Ya da başka alternatif önerilerine de açığım[signature][hline]Let's sing the Bards song
Sosyal ağlarda paylaş

ben notebooku kulland11n yeri soutman1 ve zemini doru seçmeni önereceim. Lütfen ne saçma _ey deme, basit bir iki müdahale çok i_e yarayabiliyor.

1- kulland11n masaya masa örtüsü koyma - çok s1cak havalarda altina iki taraftan destek olacak sekilde yükselti koy. iki ince masa takvimi isini görür.

2- Yaz aylarinda günes gören yerden uzak dur - perde kullan. kis aylarinda da isiticindan uzaga tasin. Klima kullaniyorsan klimanin baktigi yönü uygun sekilde degistir.

3- Bu en etkilisi. vantilatör kullaniyorsan kendi arkana koy, böylece yüzüne üflemez ama notebookun altina hava akimi saglar. En sicak islerde bile rahat çalisirsin.

Basit ama ise yarar çözümler. Umarim isine yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

Antec CoolPad sanirim amerikada var başka nerde var bilmiyorum,
Birde Isı tam olarak nerede oluşuyor, touchpad in oralarmi daha çok ısınıyor yoksa alt tarafmi, bence çok gerekli değil ama sen bilirsin yani dokunamayacağin kadarmı ısınıyor ?
Birde resim koyim, bu resim benim değil ama toshiba m30 kullanan birine ait, onlar bu pad i toshiba için uygun diyolar

Birde unutmadan , bu resimdeki Notebook a 7200rpm ve 1gb lik eklenti yapilmiş hdd 7200rpm olduğu için ısınma alt tarafta çok oluyor onun için böyle bir gereksinim duymuş.

[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System

[Bu mesaj MrMedia tarafından 21 Eylül 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...