yeahja Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ya bu doritosun isim olayı wardı ya hani 'adı ne' meselesi onun isim babası benim ama araba falan wermediler cok haksızlık oluyoo walla fritolay gibi buyuk 1 sırket bu kadar yalancı olmamalı o kadar emek harcadım o ısmı bulmak ıcın ama sonuc maalesef boyle :([signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 hotcorn ben de yollamıştım :). Şaka bir yana yüzlerce kişinin "hotcorn" ismini yolladığını düşünüyorum, tabii ben yollamadım o ayrı.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ne anlamdım ben acarmısınız bıraz[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 dofelim onları.. pisler[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Şu "ismini sen bul" hedesi vardı ya Doritos'un, hatırlamıyor musun llama?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 belkı 100 lerce kısı gondermıstır ama 1 aramaları gerekırdı yada sms gordermelerı ben yenı dorutosta hotcorn ısmını gorunce cok sewındım hawalara uctum son model araba kazandım dıe cok arastırdım ama 1 sey bulamadım sorumsuz bu frıtolay :D[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 walla olaydan sonra bıdaha dorıtos hotcorn yemedım protesto amacli zaten onlar yag yapıyolardı ii oldu zuhahahaha:D[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Zaten iğrenç bir şey yapmışlar. Ya acıyı kökle ya da alternatif bir şey yap. Ucube bu Hotcorn mudur nedir.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 budur baba brawo[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yokozuana Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 kolpa peryadına gel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ne demek o yaw[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 rozeti olmayana araba vermiyomus doritos[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 hmm açıklama yapman güzel tabi:)[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ne alakası war olm rozetle ben hakettım ısım babası oldum benım frıtolaydan rozetım war ama senın yok zuhahahaha:-)[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 sen ara adamları söyle. nooldu ben yollamıştım diye.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 arıyorum acmıyolar paso calıyoo kımse acmıyo benım de aklıma geldı ama olumsuz[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hotcorn ismini bulmak icin Turk halkina mi ihtiyaclari vardi hic sanmiyorum. Istedikleri oldu kac bin SMS yollandi. Sen bence aramaya devam et belki birkac paket cips yollarlar.[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: yeahja, 21 Eylül 2004 10:47 tarihinde demiş ki: ne alakası war olm rozetle ben hakettım ısım babası oldum benım frıtolaydan rozetım war ama senın yok zuhahahaha:-) inşala bizimde bir gün bir rozetimiz olacak bizde bir gün o seviyeye çıkacagız dfg[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bence bir e-mail at olmadı turkcelli arayıp konuşabilirsin attığın mesajın kaydı tutuluyordur bence. bir de bu tip araba veriyoz ev veriyoruz kılık kampanyalar milli piyangoya bağlı sanırım, eğer mesajı attığını ispatlarsan orası da işine yarayabilir. said: XaGoN, 21 Eylül 2004 11:35 tarihinde demiş ki: Hotcorn ismini bulmak icin Turk halkina mi ihtiyaclari vardi hic sanmiyorum. Istedikleri oldu kac bin SMS yollandi. Sen bence aramaya devam et belki birkac paket cips yollarlar. olumsuzlayıcı olmayalım olanları uyaralım.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 21 Eylül 2004 13:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar