AToG Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Önümüzdeki Ekim ayında Adnan Menderes Üniversitesi bünyesinde kurulması planlanan "Toplum Gönüllüleri Kulübü" tarafından hayata geçirilecek "sosyal sorumluluk projeleri"ne destek sağlanması açısından toplumun her kesiminden Aydınlı toplum gönüllüsü arkadaşlara ihtiyacımız vardır. 18-29 yaş arası genç nüfusu sosyal sorumluluk adına bilinçlendirmeyi,sosyal anlamda aktif hale getirmeyi ve toplum yararına projeler gerçekleştirmeyi amaçlayan Toplum Gönüllüleri Topluluğu,Ekim ayından itibaren 2 ana sosyal sorumluluk projesi başta olmak üzere daha pek çok projeye imza atmayı hedeflemektedir. TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ TOPLULUĞU SÜRECİ BAŞLADI! -Benim de çorbada tuzum olsun diyorsan -Ben de toplum adına,Aydın için faydalı işler yapmak istiyorum diyorsan -Benim de "sosyal sorumluluk projelerim" var diyorsan -Artık eleştirmek değil,değiştirmek istiyorum diyorsun Gel sen de bizimle gönül gönüle ,el ele ver.Gel birlikte neler yapabiliriz,Aydın'a ve insanımıza nasıl hizmet edebiliriz birlikte tartışıp düşünelim,yeni projeler üretelim. Belirlenecek tarihlerde potansiyel toplum gönüllüsü arkadaşlarla "Sosyal Sorumluluk Projeleri" oluşturabilmek adına "beyin fırtınaları" gerçekleştirilerek "BİZE VERİLENE BİZ NE KATABİLİRİZ?" sorusunun cevabını aramaya çalışacağız. "Ben de varım!" diyorsan işte bize ulaşabileceğin yollar: [email protected][signature][hline]Varız;çünkü eleştirmek değil,değiştirmek istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ciddi bi organizasyonmu kimler var kimdir nedir biraz daha açıklasan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 aynı topic den bide karalama defterine açmışsın. 1 tane yeterli değil mi ??? Forum kirliliği oluyo ondan...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 link versene[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... "AzuhauhzhUZHAUhzuHzuAHzAHUzUZAHuaHZuA" diye gülmemin kime zararı var ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AToG Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ciddi bir "sosyal dayanışma "organizasyonu" ile ilgili bu duyuruya ciddiyetsiz bir cevap verme nezaketsizliğini gösterdiğiniz için sizi tüm toplum gönüllüleri olarak kınıyoruz. said: John_Petrucci, 19 Eylül 2004 18:57 tarihinde demiş ki: aynı topic den bide karalama defterine açmışsın. 1 tane yeterli değil mi ??? Forum kirliliği oluyo ondan... [signature][hline]Varız;çünkü eleştirmek değil,değiştirmek istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 burdaki herkezin olayı ciddiye alması ne güzel olurdu ama ne yazık ki öyle bir durum yok ortada değil mi... bide topluca kınıyoruz falan deme oyle bi acaip oluyorum ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 böyle organizasyonlarda toplanılır,ilk başta sevinerek gidilir birşey yapacağım diye 3 milyon oraya 5 milyon oraya 9 milyon buraya bağış ayağına cebinizde varınız yoğunuz alınır,kelin biri çıkıp konuşma yapar 1 saat biter.dayanışmadan çok çıkışta hafiflemiş olur insan.[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ana fikir " savaşma seviş " mi ? -ki kınıyorsun bizi biz ne dedik sana şimdi . Ayıp ayıp :yapma: :horace:[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... "AzuhauhzhUZHAUhzuHzuAHzAHUzUZAHuaHZuA" diye gülmemin kime zararı var ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Apache, 20 Eylül 2004 15:34 tarihinde demiş ki: böyle organizasyonlarda toplanılır,ilk başta sevinerek gidilir birşey yapacağım diye 3 milyon oraya 5 milyon oraya 9 milyon buraya bağış ayağına cebinizde varınız yoğunuz alınır,kelin biri çıkıp konuşma yapar 1 saat biter.dayanışmadan çok çıkışta hafiflemiş olur insan. yannis yere laf attiniz ama toplum gonulluleri gercekten bi sey yapmaya uurasiyo. isin biraz icinde olsaniz duyardiniz muhtemelen adini. tabi reklamlara dayanarak bi tek TEGV ve CYDD'yi bilirsiniz, normaldir. Adamlara sans verin biraz ne yapmislar yapacaklar anlatsinlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AToG Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bir tartışma başlatmış olmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.Ancak bazı arkadaşların ezbere konuşması üzdü beni.Ben yine de bu foruma belli seviyedeki insanların katıldığı inancını yitirmek istemiyorum.Biz Aydın'da sosyal dayanışma seferberliği başlatabilmek için açık çağrılarda bulunuyoruz web'in de nimetlerinden faydalanarak.Bırakın insanlardan para almayı tüm toplum gönüllüleri olarak zaten imkanı kısıtlı olan okullarımıza kütüphane kurmak,onları onarmak,kimsesiz çocuklarımıza gönüllü abilik-ablalık yapmak,ücretsiz dersler vermek için tamamen karşılık beklemeden yola çıktık.eleştirmek yerine ya da karalamak yerine neden siz de çevrenizi harekete geçirip,yardıma ihtiyacı olan insanlara yardımda bulunmuyorsunuz.Biz toplum gönüllüleri olarak "sosyal sorumluluk projeleri" üretiyor ve hayata geçiriyoruz.Mesajıma acımasızca eleştiride bulunan arkadaşlar,yaz döneminde toplum gönüllüleri Doğubeyazdıt'ta zor durumdaki okulları iyileştirme çalışmaları yaparken neredeydiniz? said: Apache, 20 Eylül 2004 15:34 tarihinde demiş ki: böyle organizasyonlarda toplanılır,ilk başta sevinerek gidilir birşey yapacağım diye 3 milyon oraya 5 milyon oraya 9 milyon buraya bağış ayağına cebinizde varınız yoğunuz alınır,kelin biri çıkıp konuşma yapar 1 saat biter.dayanışmadan çok çıkışta hafiflemiş olur insan. [signature][hline]Varız;çünkü eleştirmek değil,değiştirmek istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AToG Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bir tartışma başlatmış olmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.Ancak bazı arkadaşların ezbere konuşması üzdü beni.Ben yine de bu foruma belli seviyedeki insanların katıldığı inancını yitirmek istemiyorum.Biz Aydın'da sosyal dayanışma seferberliği başlatabilmek için açık çağrılarda bulunuyoruz web'in de nimetlerinden faydalanarak.Bırakın insanlardan para almayı tüm toplum gönüllüleri olarak zaten imkanı kısıtlı olan okullarımıza kütüphane kurmak,onları onarmak,kimsesiz çocuklarımıza gönüllü abilik-ablalık yapmak,ücretsiz dersler vermek için tamamen karşılık beklemeden yola çıktık.eleştirmek yerine ya da karalamak yerine neden siz de çevrenizi harekete geçirip,yardıma ihtiyacı olan insanlara yardımda bulunmuyorsunuz.Biz toplum gönüllüleri olarak "sosyal sorumluluk projeleri" üretiyor ve hayata geçiriyoruz.Mesajıma acımasızca eleştiride bulunan arkadaşlar,yaz döneminde toplum gönüllüleri Doğubeyazdıt'ta zor durumdaki okulları iyileştirme çalışmaları yaparken neredeydiniz? said: [b]Apache, 20 Eylül 2004 15:34 tarihinde demiş ki: böyle organizasyonlarda toplanılır,ilk başta sevinerek gidilir birşey yapacağım diye 3 milyon oraya 5 milyon oraya 9 milyon buraya bağış ayağına cebinizde varınız yoğunuz alınır,kelin biri çıkıp konuşma yapar 1 saat biter.dayanışmadan çok çıkışta hafiflemiş olur insan. [/b][signature][hline]Varız;çünkü eleştirmek değil,değiştirmek istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AToG Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Arakadaşım,onca mesajın içinde bizi mutlu eden tek mesaj sana aitti.teşekkür ediyoruz.aslında diğer arkadaşların olumsuz da olsa birşeyler yazmış olmasından da mutlu olduk.bu bir sinerjidir.insanlar elbet birşekilde eğitim gönüllülerinden ya da toplum gönüllülerinden haberdar olcaktır.gerçi önemli olan vakıfların tanınması değil,önemli olan gençlerimizin topluma fayda sağlayacak projeler üretip bunları gerçekleştirmesi.elbet birgün sen olmasan da kardeşin ya da bir yakının gerek eğitim gönüllülerinin gerek toplum gönüllülerinin gerekse diğer sivil toplum örgütlerinin yardımından bir şekilde faydalanacaktır.biz aydında eğitim gönüllüleri vakfının bilgisayarla dolu ateşböceği eğitim tırıyla tam 4 okul dolaştık ve binlerce öğrenciye eğitim verdik.karşılığında sadece onların öpücüklerini,sevgi cümlelerini,sevgilerini koyduk cebimize.herkese yürekten sevgiler... aydın toplum gönüllüleri said: riglous, 20 Eylül 2004 15:51 tarihinde demiş ki: said: Apache, 20 Eylül 2004 15:34 tarihinde demiş ki: böyle organizasyonlarda toplanılır,ilk başta sevinerek gidilir birşey yapacağım diye 3 milyon oraya 5 milyon oraya 9 milyon buraya bağış ayağına cebinizde varınız yoğunuz alınır,kelin biri çıkıp konuşma yapar 1 saat biter.dayanışmadan çok çıkışta hafiflemiş olur insan. yannis yere laf attiniz ama toplum gonulluleri gercekten bi sey yapmaya uurasiyo. isin biraz icinde olsaniz duyardiniz muhtemelen adini. tabi reklamlara dayanarak bi tek TEGV ve CYDD'yi bilirsiniz, normaldir. Adamlara sans verin biraz ne yapmislar yapacaklar anlatsinlar... [signature][hline]Varız;çünkü eleştirmek değil,değiştirmek istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar