Invulon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 hm yaklasik 1-2 saat once sanirim herseyimi kaybettim :( daha dogrusu arsivimi kaybettim xp pro gocmez demislerdiya :) meger gocuyormus safe mode da bile acilmadi hatta neyse asil sorun bu olaydan sonra reboot ettim (fat32 den ntfs ) acildiginda hdd ntfs olarak kendi gormemeye basladi neyse bicimlendirip yeniden xp pro turkce kurdum falan ama ilk kurdugumdaki bicimlendirme sanirim farkli bi islemdi arkadas kurdugunda (ntfs idi) bakdigimda setuplarimin (divx mp3 falan fistan hatta yedegi olmayan scriptler ) yerinde yeller estigini farkettim eh boyle bi durumda sanirim makineyi patlatmam lazimdi ama icqdan ( mumkun oldugunu sanmiyorum ama ) bi arkadas dosyalari trimitsu (yada oyle bisey ) isimli bi programla kurtama ihtimalim oldugunu soyledi ? boyle bisey varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 hm windows u yukledim ? sanirim kurtarma sansimda bitti ? :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 Böyle durumlarda yapacaın ilk şey bilgisayarı kurcalamamak, programını ikinci bir harddiskten kurmak ve harddisk ini kurtarmak. Çünkü sen yeni şeyler yükledikçe ne kadar boş yerin olursa olsun önde o dolu bilgilerin üstüne yazıyo. Bu yüzden tüm infolar dosyalar gidiyo (babamın bi iş arkadaşının başına gelmişti, adam akıllılık edip hiç dokunmaıştı bilgisayara, anca düzelttirebildi bi yerde :))[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 bi cdrw alın, bide 30 tane boş cd :) böle dertleriniz olmasın bida :-P ben öle yaptım ehe[hline] Wanna Peace? Lets War then 1st!! ----------------------------------------- Damon `Cybron2`Danczak, lvl 64 Omni-Tek Soldier of Rubika1. MAY OMNİ-TEK RULE FOREWER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 said: Norak, 23 Eylül 2002 11:23 tarihinde demiş ki: bi cdrw alın, bide 30 tane boş cd :) böle dertleriniz olmasın bida :-P ben öle yaptım ehe[hline] Wanna Peace? Lets War then 1st!! ----------------------------------------- Damon `Cybron2`Danczak, lvl 64 Omni-Tek Soldier of Rubika1. MAY OMNİ-TEK RULE FOREWER! kesinlikle.... ayrica bir de catalog programi edinin... 50 mp3 cd si 20 program cd si 5-6 tane de e-book cd niz oldugunda neyin nerede olduunu bulmak icin[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 ne sansdirki scriptler ve mp3leri kaybettim gerisini dosyasi dosyasina kurtardim ama icime oturdu bakalim cdrw fiyatlarina akillanamadim bi turlu 2.ci salakligim oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 katalog programımı önersene bi tane bazen kazara elime geçiyo böle şeyler ama içinden çıkamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 scriptleri kaybetmek çok iğrenç bir şey.. gerçekten bir cd-rw lazım.. ben bi kere linuxu silip windows kurmak zorunda olduğumda bi kere de windows göçtüğünde back uplamayı unuttuğumda kaybetmiştim.. içime oturmuştu..[hline]There are far worse things awaiting man than death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 boyle onemli bir konunun tekrar uplanmasi gerek sabah musiz arsivimi sildim, anca kurtardim simdi tekrar D partitionindan C ye atiyorum (C depo, D system ben de) sabah sabah kalbim duruyodu, 4 saatimi harcadim herseye, zaman kaybi oldu aman dikkat edin[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar